Откриха нов стоматологичен кабинет в с. Царевци

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:39 / 19.07.2012
1585
По-добро медицинско обслужване занапред ще имат жителите на с. Царевци, Варненска област. Това е възможно благодарение на новия стоматологичен кабинет, който бе открит в присъствието на областния управител Данчо Симеонов, заместник-областния управител инж. Славчо Славов, народния представител Емил Радев, кмета на община Аврен Емануил Манолов и жители на Царевци. Кабинетът е първия от 20 години насам в селото и за него са изразходвани 30 000 лева - за покрива, подовите и стенни покрития и ВиК инсталацията.

Оборудването му е модерно и отговаря на изискванията за този тип медицинска услуга. Грижата за стоматологичното обслужване на хората от с. Царевци ще има д-р Радостина Терзиева. Лентата на новата придобивка прерязаха кмета на Община Аврен Емануил Манолов и Иван Портних, като знак на уважение към оглавяваната от него организация на ГЕРБ, помогнала за възстановяването на храма в селото. Минута след това официалните гости разгледаха помещенията и останаха доволни от направеното за хората в селото.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Разочарован от чужда жена похотливец потърси алкохолна утеха, но ...
Първи кадри от жестокия удар между кола и бус на пътя Плевен - Ло...
Вижте видео и снимки след гонката в Търново
Евакуирани са всички служители и посетители на Община Кресна
Първи подробности за пожара в сградата на Община Кресна
Пожар гори в сградата на Община Кресна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).