Пиян шофьор се моли на полицаи във варненско село, подхвърли им 110 лв. в патрулката

Автор: Стоян Маджиров
Коментари (1)
10:44 / 19.06.2019
3571
Окръжната прокуратура във Варна ръководи досъдебно производство, по което ще привлече 41-годишен мъж като обвиняем за извършени две престъпления – управление на МПС с концентрация на алкохол 1,64 промила и за даден подкуп на полицейски служители, за да не бъде тестван с дрегер.

Вчера, около 18,30 часа във варненското село Любен Каравелово, полицейски автопатрул получил сигнал, че мъж управлява автомобила си, след като е употребил алкохол. Шофьорът бил установен от полицейските служители и спрян за проверка.

41-годишният Георги М. бил поканен за тест с дрегер. Започнал да се моли да не бъде проверяван за алкохол. След като усетил, че служителите на реда са твърдо решени да проверят дали е употребил алкохол, преди да седне да управлява колата си, Георги извадил от джоба си няколко банкноти и ги хвърлил на предната седалка на полицейския автомобил. Сумата на дадения подкуп била 110 лева.

За двете престъпления той бил задържан за 24 часа по Закона за МВР.

Виж коментарите (1)
Още новини от Регионални новини:
Министър Милошев обсъди перспективи за развитието на район Странд...
Строят 28 вили в района на защитена зона
Започва делото срещу убиеца от Прилеп
Млада двойка не хареса живота в града, осъществиха мечтата си за ...
Дни на отворените врати на детските заведения в Добрич 
Масов бой с бухалки и метални тръби, четирима ранени и един задър...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).