Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Портних подкрепи кандидата на ГЕРБ за кмет на Вълчи дол
Автор: Екип Varna24.bg 12:19 / 07.10.2017Коментари (0)1938
©
Да продължим започнатото, като реализираме успешно вече предприетите от общината проекти на стойност близо 18 млн. лв. Това заяви пред препълнената зала на читалището в гр. Вълчи дол кандидатът на ГЕРБ за кмет на общината Георги Тронков.

Пред своите съграждани той набеляза приоритетите в областта на инфраструктурата, образованието и социалната политика. "Оставащите две години докрая на мандата трябва да се използват максимално, за да са се надгради постигнатото. Познавам Георги Тронков като отговорен и достоен човек, със сериозен административен опит, който ще се справи с всички задачи пред общината и е готов да работи за нея", коментира областният координатор на ГЕРБ и кмет на Варна Иван Портних.

Да изразят подкрепата си за кандидата за кмет на Вълчи дол, пристигнаха и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев, народните представители Таня Петрова, Нели Петрова, Емилия Милкова и Руслан Тошев, кметове на общините в областта и варненските райони, общински съветници, ръководители на структурите на ГЕРБ в региона.

"Тук сме, за да покажем, че сме един отбор, който има своите постижения и желание да работи", категоричен бе Портних. Той припомни, че ремонтът на околовръстния път в общината е пример за доброто взаимодействие между местната и централната власт.

Георги Тронков презентира проектите, с които през оставащото време докрая на мандата ще се обновят градския площад, училищата в общината и уличното осветление и ще се преасфалтират улици. Кандидатът за кмет на ГЕРБ подчерта, че ще бъде изградена канализация и на осемте улици във Вълчи дол, където все още липсва такава. "Водният цикъл на града ще бъде 100 % завършен", акцентира Тронков.

С грижа за възрастните хора кандидатът на ГЕРБ се ангажира да се увеличи капацитета на социалната кухня, както и да се търси съдействие за осигуряването на още една линейка за нуждите на здравеопазването в общината. Специално внимание Георги Тронков обърна и на подкрепата, от която се нуждаят младите хора. Той благодари на министър Кралев за срещата със спортната общественост на Вълчи дол, на която са били обсъдени перспективите за превръщането на стадиона в модерен спортен комплекс. 

"Очакваме подкрепа за изграждане на нови спортни съоръжения в училищата. Предвижда се градът да има и нов басейн. Заедно с музейната сбирка, която искаме да разширим, за да покажем потенциала на местните производители, съоръжението ще бъде част от усилията ни за развитие на общината като туристическа дестинация", коментира Тронков. Перспектива за това той вижда и в развитието на ски пистата, за която се предвижда изграждане на ски гардероб, атракции и обновяване на съществуващата хижа.

Тронков припомни че с решение на ОбС, на който той е председател вече втори мандат, Вълчи дол е една от малкото общини в страната с отменени такси за яслите и детските градини. И подчерта: "Така подкрепяме младите семейства и помагаме децата да бъдат обхванати от образователната система още от най-ранна възраст. Ще продължим усилията в тази посока чрез инвестиции в подновяването на училищната база".

Сред важните неща, които предстоят в общината, Тронков посочи и предстоящите промени в сферата на сметопочистването и сметоизвозването, които с цел по-голяма ефективност и по-висок контрол от новата година ще бъдат изцяло общинска дейност. Той бе категоричен, че ще продължи да работи балансирано и екипно, без да дели хората - за развитието на своя роден край, както го е правил винаги. Тронков благодари за доверието, което ГЕРБ са му гласували, издигайки кандидатурата му за кмет.

"Знам, че с подкрепата на държавата, с усилията на местната власт, с енергията на всички ни, можем да превърнем община Вълчи дол в привлекателно място за спокоен и достоен живот. Нека не забравяме, че когато сме заедно, можем да постигнем всичко", обърна се Георги Тронков към своите съграждани и ги призова да подкрепят перспективите за развитие на Вълчи дол като гласуват с номер едно в бюлетината.

На срещата, с която бе официално закрита предизборната кампания, бе представена Калина Христова, кандидат за кмет на с. Генерал Киселово.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Газови доставки
Природни стихии
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: