Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Служители на Община Девня устроиха празнична изненада на кмета
Автор: Екип Varna24.bg 15:40 / 25.07.2017Коментари (0)1109
©
С шпалир от бенгалски огън, шумни аплодисменти и най-добри пожелания общински служители, представители на местния парламент и други институции изненадаха приятно кмета на Девня Свилен Шитов, който днес е рожденик. Партито се състоя в английския двор на общината, а подготовката му бе пазена в дълбока тайна от неговия организатор - заместник-кмета Донка Йорданова.

В обедната почивка нищо неподозиращият рожденик бе поканен във вътрешния двор, където бе сюрпризиран със зрелищен пиротехнически спектакъл, торта и блок маси. След като духна свещичките, Свилен Шитов бе отрупан с подаръци. От името на служителите на общинската администрация Донка Йорданова връчи на рожденика двудоларова банкнота с висока нумизматична стойност, бутонели и игла за вратовръзка.

Кметът не успя да скрие вълнението си от приятната изненада и сърдечно благодари на всички за милия жест. Той изрази надежда, че сплотеният и компетентен административен екип на общината ще продължи да работи усърдно за благото на Девня и нейните граждани. Последва и кратка почерпка със сладки и соленки, гарнирана с усмивки и хубава музика, след което всички се завърнаха по работните си места.

Свилен Шитов е роден на 25 юли 1975 година - на църковния празник Успение на Света Анна и под "знака на знаците" в зодиака. Като типичен Лъв за него "Мисията невъзможна" е крайно неприемлив вариант, което съвсем не означава, че споделя максимата "Целта оправдава средствата". Напротив, Свилен Шитов е изключително честолюбив, скромен, добросъвестен, толерантен и привидно спокоен за своя огнен знак човек. Последното най-вероятно се дължи на добрата спортна закалка, която получава още в юношеските си години. Разбира се, и на богатия житейски опит и трудностите, които е преодолявал достойно и с вдигната глава по пътя си. Без тях и без любовта към историята и родното - така характерна за жителите на село Кипра, откъдето са корените на Свилен Шитов, той надали щеше да се впусне усърдно в дебрите на политиката, още повече, че се е доказал като успешен лидер и в други житейски сфери.

Пожелаваме му крепко здраве, титанична духовна сила и семейно щастие! Нека да бъде удовлетворен и горд от работата си в името на общото благо, за да бъдат щастливи всички девненци!

Наздраве, кмете, и на многая лета!









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: