Ужас! Бюрхан се гаврил с момиченцата на родители с умствена изостаналост

Автор: Стоян Маджиров
Коментари (0)
16:30 / 28.03.2019
1744
Разградският окръжен съд уважи искането на Окръжната прокуратура и с определение взе мярка за неотклонение "Задържане под стража“ на 45-годишния Бюрхан А. Той е обвиняем за блудства с две момиченца на 9 и 13 години – престъпление по член 149, ал. 5, във връзка с ал. 1 от НК, извършено като продължавано деяние.

Досъдебното производство е било образувано на 25 март тази година, след като едно от децата разказало за действията на Бюрхан. Мъжът бил приятел на родителите на двете момиченца и всеки ден посещавал дома им. В една от стаите на семейството той извършвал блудствата с децата, като се възползвал от факта, че майката и бащата на децата били с умствена изостаналост.

Блудствените действия  с цел да удовлетвори полово желание без съвкупление Бюрхан започнал още през януари 2016 г.  тогава по-малката му жертва била в първи клас. 45-годишният обвиняем е осъждан три пъти. Последната  ефективна присъда била за срок от 3 години лишаване от свобода за грабеж и блудство. Освободен бил условно предсрочно от затвора през април 2014 г.

Определението на Разградския окръжен съд, с което е взета най-тежката мярка за процесуална принуда на опасния рецидивист – задържане под стража, подлежи на обжалване пред Апелативния съд във Варна.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Министър Милошев обсъди перспективи за развитието на район Странд...
Строят 28 вили в района на защитена зона
Започва делото срещу убиеца от Прилеп
Млада двойка не хареса живота в града, осъществиха мечтата си за ...
Дни на отворените врати на детските заведения в Добрич 
Масов бой с бухалки и метални тръби, четирима ранени и един задър...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).