Забележителна ледена Айфелова кула се издигна в Албена

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:36 / 21.07.2017
1431
Във ваканционно селище Албена беше издигната 1,5-метрова ледена Айфелова кула. Нейното тегло беше изключителните 150 килограма и беше специално оцветена със светлини в цветовете на френското знаме. Ледената фигура бе изработена от ателие Айс Арт. Поводът беше отбелязването на официалния празник на Франция, който се проведе в хотел "Лагуна Бийч", а дрес кода беше в бяло. Домакините посрещнаха над 300 гости по случая. 

Главен готвач Станка Миглева беше приготвила заедно с екипа си специална декорация, над 1 500 хапки с различни вкусове, богати плата със сирена, огромна украсена торта в цветовете на френския трикольор, както и шампанизирани коктейли в синьо, бяло и червено. За доброто настроение на гостите се погрижиха аниматорите от Look Voyages, които представиха забележително танцово и музикално шоу. Специално на събитието присъства Заместник директор "Маркетинг и продажби" Димитър Тачев, който поздрави приветства гостите и поздрави колегите си. След гала коктейла от 22:30 бе организирано специално плажно парти с чаша пенливо вино и фойерверки.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Млада двойка не хареса живота в града, осъществиха мечтата си за ...
Дни на отворените врати на детските заведения в Добрич 
Масов бой с бухалки и метални тръби, четирима ранени и един задър...
След срутването на подпорна стена: Продължава разчистването на АМ...
Как скандал прерасна в денонощен тормоз
След пострадало дете започват проверка на детски център


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).