Заведението с "такса стол": Най-известната маса по Черноморието е резервирана и предплатена до края на сезона, благодарим на зложелателите!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (8)
12:09 / 11.08.2017
1572
Созополският ресторант, който в последните дни стана печално известен с иновативната си такса "празен стол", се радва на небивал интерес от страна на посетители. Поне така твърди управата на скъпарското заведение на официалната си страница, видя Burgas24.bg. Напереният ресторантьор е на мнение, че няма лоша реклама и благодари на зложелателите за постигнатия резултат.

"Шокирани сме от вендетата срещу заведението ни, която се разрази и честно казано - не разбирам защо. Всеки реномиран ресторант по света има такса за минимална консумация или такса "резервация", която обикновено се плаща предварително. Ние сме най-оборотното заведение в Созопол този сезон - добри цени, страхотна кухня и невероятна гледка! Нормално е да имаме такава такса, но досега не сме я прилагали. В конкретния случай не сме взели пари на клиентите - просто им обяснихме правилата, заради наглото им отношение към персонала.

Ръководството на ресторанта няма да търпи издевателства от страна на клиенти спрямо персонала, не изповядваме и теорията на г-н Рагин, че туристите имат неограничени права и ще съдим наглите, които сеят лъжи по адрес на ресторанта. Благодарим на всички за безплатната реклама, както и за възможността да се говори по същество за проблемите в туризма.

В резултат на масираната медийна атака срещу ресторанта, имаме рекордно посещение на страницата от страна на недоброжелатели, но и на много приятели. За щастие, вторите са повече и най-известната маса по Черноморието вече е резервирана и предплатена до края на сезона", хвалят се без свян от въпросния ресторант.


Виж коментарите (8)

Още по темата (1):
10.08.2017 От ресторанта с такса "свободен стол" в обяснителен режим: Беше единичен случай, клиентите бяха агресивни
Още новини от Регионални новини:
Как скандал прерасна в денонощен тормоз
След пострадало дете започват проверка на детски център
Една област във Варненско ще получи стабилна финансова инжекция з...
Пътят София-Варна е блокиран! Има катастрофа и един ранен!
Арестуваха мъж, ухапал майка си
Почивката в Слънчев бряг излиза колкото тази на Бали, а Токио се ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).