25-годишна жена е била нападната вчера във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
09:57 / 15.11.2022
1526
Още един случай за опит за сексуално нападение е подаден вчера в полицията във Варна, научи "Фокус“. От там посочиха, че това реално е третия сигнал, който постъпва за ден в полицията. Става въпрос за трима различни мъже, които са засечени в центъра на Варна.

Няма подаден все още официален сигнал за мъжът, който бе заснет да стои подозрително близо до детско заведение и да прикрива интимните си части. Към момента е ясно, че става въпрос за трима различни мъже.

Единият от мъжете, на 40 години е заловен. Преди ден в социалните мрежи жена сигнализира за плашеща случка със сестра ѝ. Жената посочва, че 11-годишното дете, е нападнато от мъж във Варна. Действието е станало вчера във вход на жилищна сграда в квартал "Христо Ботев“.

По думите на Десислава, мъжът е опипвал момиченцето и после е събул панталоните си. Тя публикува и видео на мъжа във Facebook, което обаче сега не е достъпно.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Варна е на трето място в страната по започнато строителство на но...
Защо бул. "Княз Борис I" във Варна е княз и кой е втория?
Варна ще улесни миряните за Великденската нощ
Варна отново на челна позиция по брой разрешителни за строеж на н...
Уникална къща във Варна, построена през 1894 г., е сред най-отлич...
Проект за 14 милиона лева напредва във Варна. Скоро би трябвало д...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).