600 000 долара са нужни, за да живее малката Рали от Варна!

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
10:45 / 23.09.2021
4718
600 000 долара са нужни, за да живее малката Рали от Варна, за която Varna24.bg неотдавна информира. Ето какво споделя майката на момиченцето Изабела Николаева в групата "Приятели на Рали":

"Това на снимката е моята дъщеричка Рали и нейният мито коктейл за закуска и за обяд. В други комбинации, и с малко допълнения, има прием със следобедната закуска, вечерята и късно вечер преди лягане. Рали приема добавките разтворени в храната си, а те са ужасно горчиви, кисели и люти. Но мито коктейлът за нея е жизненоважен като въздуха.

Това е единственото средство за забавяне на прогреса на заболяването. Единственото, с което можем да ѝ спечелим още малко време, за да дочака разработването на лек.

Помогнете ни по-скоро да съберем необходимите 600 хиляди долара и да съхраним живота на Рали!"

Както медията ни съобщи, преди 3 години Рали бе диагностицирана със синдром на Лий – тежко генетично заболяване, водещо до прогнози за много кратък живот. От тогава Рали живее в изолация, тъй като всяко разболяване води до регрес и би могло да бъде фатално. Засега тя успява да надскочи мрачните прогнози благодарение на повече от 20 витамина, ензима и антиоксиданта, които приема с храната, а чрез непрекъсната рехабилитация дори успява да бележи прогрес.

Но ефектът от медикаментите и рехабилитациите е много ограничен и краткосрочен. Поради това откриването на истински лек за болестта е изключително необходим, за да може Рали да живее.

Усилията на родителите са съсредоточени в това да осигурят финансиране от 600 000 долара за предклиничните проучвания на лекарите, които споделят тяхната страст и неумолимо желание да се преборят с тази опустошителна болест.

Дарете и споделете с приятели: http://friendsofrali.eu/help/

Ако не желаете да използвате дебитна/кредитна карта, можете да направите дарение към разплащателна сметка на името на майката на Рали,  призовават родителите й.

Всички средства, които постъпват в тази сметка ще бъдат преведени на The Rare Village Foundation от ваше име.

Банка ДСК

IBAN BG16STSA93000028370556

Титуляр: Изабел Атанасова Николаева

Благодарим ви!

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).