8 месеца затвор за младеж за кражба на колело

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (38)
15:21 / 08.07.2011
6457
За кражба на велосипед, Районният съдът наложи ефективно наказание на 20-годишен младеж. В процедура на съкратено съдебно следствие, 20-годишният Р. Стефанов бе осъден на 8 месеца лишаване от свобода. Кражбата е извършена на 1 ноември м.год. по обяд в района на спортна зала "Локомотив" във Варна, в условията на повторност.

Пред входа на залата подсъдимият забелязал завързан за стълб със специална метална проволка велосипед - марка "Драг". С носените в себе си клещи-резачи младежът срязал проволката и отнел колелото, като още същия ден го продал на друг човек. Стойността на откраднатия велосипед е 320 лв.
Подсъдимият младеж страда от синдром на зависимост към хероин.

Той е осъждан няколкократно до момента, като кражбата на велосипеда е извършена в изпитателния срок на предходно осъждане. По отношение на 20-годишния Р. Стефанов съдът приведе в изпълнение и отложеното наказание от 10 месеца лишаване от свобода, наложено му с влязлата в сила през м. декември 2009 г. предходна присъда, също за кражба.

Присъдата подлежи на обжалване или протест в 15 дневен срок.

Виж коментарите (38)
Още новини от Новини от Варна:
Отчетоха проекта за ремонт на филиала на театъра във Варна
Внимание! "Синята зона" не работи в празничните дни във Варна, но...
Варна се обогати с нова икона
Тротинетки се движат опасно по пътното платно във Варна
Коцев: Варна е люлка на знанието, устрема и успеха. Децата ще нос...
Във Варна: Българските ученици завоюваха 8 медала на Балканската ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).