81-годишна варненка скочи с парашут за Деня на Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
09:31 / 08.08.2016
1694
В най-горещия ден на 2016 година варненката Пенка Балева скочи с парашут от летището край Монтана. Въодушевена след успешното приземяване тя каза: "Повече от щастлива съм, че още веднъж успях да надскоча себе си в моята прекрасна 81-годишна възраст с 15-ия си тандемен парашутен скок от 4 300 метра височина. Голяма красота и прекрасна емоция!"

По традиция тя посвети скока си на цяла България, на Варна и всички варненци по повод предстоящия празник на града - 15 август Свето Успение Богородично, и на едно малко красиво кътче на България - града на Колю Фичето, откъдето тя носи белезите на балканския си бодър дух.

Бенка Балева отправи благодарност към медиите, които всяко лято съпреживяват с нея небесните й подвизи:"Изпитвам необходимост да поздравя всички журналисти, които през последните 14 години, откакто съм в клуба за екстремни спортове "Адреналин", отразяват моите изяви. Благодарности!

Правя реверанс на един изключително стойностен журналист, млад и надежден творец, известен у нас и по целия свят със създадените от него десетки филми, интервюта и книги за забележителни места по света и известни личности. Възхитена съм от неговата висока култура и професионализъм. Издигам го на пиедестал за всичко, сътворено от него, и очаквам с нетърпение новите му продукции, които ме обогатяват. Това е гражданинът на света, българинът Георги Тошев. Поздравления, благодарности, поклон!"


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
С бавни темпове: Ремонтът на този емблематичен за Варна хотел про...
Хубавото време се разваля, дъжд и гръмотевични бури очаква Варна
Кметът Коцев поздрави всички именици и български военни
Трафикът по пътя София - Варна е изключително натоварен
Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за народни ...
Добра новина от Варна: Строят се нови кораби


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).