Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Агресивно куче хапе наред по ул. "Ангел Кънчев"
Автор: Екип Varna24.bg 11:47 / 19.05.2012Коментари (3)947
© Черно море
За агресивно куче на ул. "Ангел Кънчев" сигнализира варненка. 75-годишната Здравка Димитрова ни потърси, за да алармира, че е била нападната от злия пес, докато отивала на гости на приятелка.

Носех само дамска чанта в ръка. Вървях си спокойно по улицата, когато забелязах, че на 5-6 метра от мен в тревата лежи безстопанствено куче. Не се страхувам от четириноги, отминах го без никакво притеснение. Дори не забелязах, че е тръгнало след мен. Обърнах се едва когато усетих жестока болка в крака. Започнах да викам, щом разбрах, че животното ме напада. Изправено на задните си крака, то стигаше до раменете ми, разказа пострадалата старица. Изкарала късмет, тъй като на помощ й се притекъл случаен минувач. Той започнал да замеря кучето с камъни, докато то подвило опашка. Сега баба Здравка лекува дълбоката рана на крака си и всеки ден ходи на превръзки.

Веднага след инцидента отидох в Спешния център на Окръжна болница, но там беше пълно с народ и не ме приеха, поради което потеглих за Градска болница. На следващия ден личната лекарка ми би инжекция, за която платих от скромната си пенсия. Наложи се да купя и други мазила и лекарства. Кракът ми започна да се оправя, ама стресът ми дойде много. Преживяла съм раково заболяване, а сега, като ми се стовари и това, цялата треперя. Не спя добpe, споделя старицата.

Само ден, след като злият пес я нападнал, нейна бивша съученичка станала жертва на същото куче. Раната й дори е още по-тежка от моята, тъй като се наложило да шият крака й, обясни Здравка Димитрова. Нейната приятелка живеела в района на агресивното куче и вече буквално се страхувала да излезе от дома си. Доколкото разбрах, хора от района хранят животното, но това не е сломило жестокостта му, допълва старицата. Тя дори си направила труда да сигнализира в общината, но я накарали да пише молба и се отказала. Далеч по-упорита обаче излязла другата пострадала, която подала жалба за проблема.

Проверка показа, че във варненския кучкарник наистина е постъпил сигнал за агресивно четириного на ул. "Ангел Кънчев". Изпратен е екип на място, но животното не е било уловено, така че работата по случая продължава.

Източник: в. Черно море









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 20.05.2012 г.
0
 
 
Нищо чудно и смъртни случаи да има !
Aнонимен
на 19.05.2012 г.
0
 
 
Няма ли кой да го гръмне тоя помияр.С въздушна пушка става идеално.Някой който живее в района,през терасата.Даже никой няма да разбере.Трепете ги тия помияри.
Aнонимен
на 19.05.2012 г.
0
 
 
не се ли разбра че тези улични мастии нямат право да ексистират по улиците , защо българският мозък не може да го разбере това , каква е тази кучешка демокрация ?Сега кой ще плати лечението на жената - кмета ? ха , ха ,ха , той докато вземе решение Варна ще бъде изядена от тази кучешка напаст ! Или пак ще се оправдае че не е чувал че отдавна има сигнали за този проблем ! Ами той сигурно чака да бъде ухапан ! Ами тогава кученце , добър апетит !
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
Наводнения 2024
Лято 2024
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: