Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Албена ще отпразнува своя 48 рожден ден с много изненади
Автор: Екип Varna24.bg 15:31 / 21.08.2017Коментари (0)1245
©
На 24-ти август /четвъртък/ ваканционно селище Албена отбелязва 48 години от създаването си. През целият ден са организирани редица събития, които ще допринесат за празничната атмосфера в комплекса.

Денят ще започне със "Закуска за шампиони" със специалните гости Йордан Йовчев и Мария Грозева. Те ще закусват с гостите и ще разкажат любопитни неща от своята състезателна кариера. Мястото на провеждане ще бъде Бийч клуб Ганвие, а входът ще е безплатен.

От 12:30 часа ще започне турнир по табла за Купата на Пломари. Димитър Туджаров /Шкумбата/ ще забавлява участниците и ще бъде водещ на турнира по табла. Всеки любител на най - популярната лятна семейна и приятелска игра може да се включи безплатно. Победителят ще спечели кашон с бутилки 0,700 л Пломари, а неговия подгласник кашон с бутилки от 0,500 л. Всеки, който желае да участва може да се запише безплатно. Записванията ще стават на място от 10:00 до 11:50 часа, а мястото на провеждане - Бийч клуб Ганвие.

От 18:30 ще се открие изложба във фоайето на хотел Парадайз Блу- "Осемдесет години, 80 фотографии, 80 мига от живота на Цар Симеон II. Изложбата е по повод 80-годишнината от рождението на Симеон Сакскобургготски и запечатва в малко известни снимки събития от неговия живот.

От 20:00 на откритата сцена до х-л Добруджа ще започне празничен концерт и програма по повод рождения ден на Албена. Специалното участие ще вземе духовия оркестър на ВМС. Гостите ще имат възможността и да се насладят на блестящото изпълнение на балет "Арабеск" и техния спектакъл "Кармина Бурана". Знаменитото произведение на немския композитор Карл Орф е изправяло на крака четирихилядните задокеански зали. На поляната ще се извиси двуметрова ледена фигура на хотел Добруджа, като един от ярките символи на Албена. За всички гости ще има безплатна почерпка с празнична торта, сладки, напитки, сладолед, вино, както и много специални изненади.

От 22:30 часа праззникът продължава с афтър парти с DJ Kaiski в бийч клуб Ганвие. Диджея и продуцент Kaiski е на музикалната клубна сцена повече от десет години. В сетове си артистът залага на различни жанрове - от nu disco и deep house до house и tech house. Тракът му "I Want You Back", продуциран заедно с Веси Бонева, е номиниран за клубен трак на годината през 2012. Година по-късно Kaiski издава "Hand In Hand" с Dayana X - парче, което също доби голяма популярност у нас.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: