Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Ангел Джамбазки повежда листата на Коалиция "Българските патриоти" във Варна
Автор: Пламена Николова 09:45 / 17.06.2021Коментари (0)3279
© Varna24.bg
Председателят на ВМРО Красимир Каракачанов представи вчера във Варна листата с кандидатите за народни представители от КП "Българските патриоти“ – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ, предаде репортер на Varna24.bg

Листата ни за град Варна е в пълен състав от 30 човека, всеки един от които е  специалист в своята област. Водачът на листата в града е Ангел Джамбазки, който всички ние познаваме като най-активния български евродепутат в Европейския парламент“, обяви в морската столица Красимир Каракачанов.

На второ място е Полина Христова, представител на партия ВОЛЯ, на трето място е Иван Иванов от гражданската квота на ВМРО. На четвърто място в листата за народни представители от Коалиция "Българските патриоти“ е Димитър Карбов, представител на НФСБ, на пето място е Веселин Кунчев, а не шесто място се нарежда Венцислав Сивов, общински съветник от Варна, представител на ВМРО. 

"Да си водач на Патриотична коалиция – ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ във Варна е една много сериозна отговорност. Варна винаги е била бойно поле, в което са се водили сериозни политически битки.

Вярно е клишето, че патриотизмът е имунната система на всяко едно общество и на всеки един организъм.

Видяхте действията и на политическите сили в предишното Народно събрание, което се разпадна след само девет пленарни сесии. Видяхте също така, как първата им работа беше да променят Закона и Изборния кодекс, така че да ударят едни политически сили, а именно нас – патриотичната ниша. Видяхте също така, как направиха всичко възможно да отворят широко вратата за безконтролното увеличаване на  изборните секции в Турция.

По време на изборите бях там и видях как работи турската държава – там не гласуват български граждани. Там гласува турската държава, през турските служби за сигурност. Водят се хора с автобуси, които не знаят български език, не плащат данъци в България, не се интересуват от нашето отечество и са избрали друга Майка родина. Ние българските патриоти нямаме резервна майка родина, както има г-н Карадайъ, ние имаме едно отечество и то е България.

Видяхте как веднага вдигат глава всякакви хора, облечени под формата на неправителствени организации, финансирани с чуждестранни грантове и които започнаха атака срещу устоите на българското общество. И това се случи само за няколко дни, заради липсата на патриоти в Народното събрание. Именно това налага нашето обединение, което си има и своята цена. А водачите на нашите политически сили я платиха“, посочи Ангел Джамбазки.

Той допълни,че сега на тях се пада тежката отговорност да имат представителство в Народното събрание. При това не самоцелно, за да бъде някой народен представител и да си го напише в биографията, а с една основна цел – да се отбрани българския национален интерес.

"Във времето сме доказали, че можем да го правим с НФСБ , защото ние сме съратници. ВОЛЯ от друга страна внасят социалния елемент, доказано и последователно 4 години защитаваха социални тези, а освен през Народното събрание ги налагаха и чрез своята ценова политика, без да са били реално или формално в институции във властта. Провеждаха социална политика, която би трябвало да бъде  грижа на управлението към хората с ниски доходи. Така че имате доказан патриотизъм и родолюбие, имате доказани социални дейности и социална политика. Това е задачата, която стои пред нас. Може би и заради това има такава агресия срещу нас, която е отвсякъде. От бившите ни партньори в управлението, които се оплакват, че нападали само тях, но не и нас, та като стигнем до националните предатели – някои са по природа такива, а другите са просто платени.

Това обаче искам да Ви кажа, че е добрата новина, защото ние работим най-добре когато сме на фронт и в битка, а нашата сила е българският гражданин и неговата защита.Ние сме си спечелили името на улицата с хората, а не в чужди посолства или съмнителни кръгове“, категоричен бе Джамбазки.

Водачът на листата на патриотите във Варна посочи, че кандидатите за народни представители за Варненска област са отлични специалисти, които познават проблемите на региона и ще отстояват интересите на всички българи.

"Затова нека на 11-ти юли гласувайте с номер 16 за българските патриоти за една силна България“, каза в заключение Ангел Джамбазки.

Повече вижте във видеото!




Още по темата: общо новини по темата: 3350
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/559 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Президентски избори в Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: