Анита Мейзер потъна вдън земя, няма и следа от нея

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (4)
09:49 / 29.06.2019
5117
Анита Мейзер е изчезнала вдън земя три месеца, след като излезе от Сливенския затвор, където лежа две години за убийството на мъжа си Николай Димов. От семейството на загиналия при секс-експеримент културист се ожалиха, че не могат да открият убийцата му, за да си приберат кръвнината от 100 000 лева, пише  "Уикенд“.

Опасенията на свекървата на Анита Мейзер - Петранка, са че мургавата силиконка се разделя ударно с недвижими имоти и имущество, за да си спести плащането на кръвнината от 100 000 лева.  По петите на Анита Мейзер е пуснат частен съдебен изпълнител, който обаче също не може да открие 54-годишната доскорошна затворничка. 

Същевременно Мейзер е съумяла да прехвърли три от имотите си във Варна на своята дъщеря и по документи притежава единствено гараж в престижна кооперация на улица "Първа“ в местността "Траката“, както и американски джип "Линкълн“, на обща стойност не повече от 40 000 лева.

Опитите на частния съдебен изпълнител да наложи запор върху гаража и джипа засега удрят на камък. Бирникът не може да открие Анита Мейзер, макар тя да е декларирала, че живее под наем в квартал "Виница“.  От джипа на силиконката също няма никаква следа, според мълвата във Варна, возилото е разфасовано и продадено на части.

Майката и сестрата на убития културист Николай Димов са подали жалба срещу Анита Мейзер в съда с настояване за принудително отнемане на имуществото й. Засега обаче молбата остава без последствия. 

Според адвокатът на скандалната миска, Мейзер не е в състояние да плати стоте хиляди лева кръвнина. Тя щяла да се издължи, когато спечелела дело срещу България в Страсбург. Мейзер се кани да съди държавата за 200 000 лева обезщетение, тъй като прекарала повече време в следствения арест от предвиденото в закона, уточнява вестникът.

Виж коментарите (4)

Още по темата (141):
08.09.2022 Дъщерята на Анита Мейзер – Джули: Майка ми си пекла суджук и филийки на ютия в затвора
14.08.2020 4 години след бруталното убийство на Николай близките му са неутешими
15.05.2020 Скандалната варненка Анита Мейзер: Ники ме чака, но не бързам да ходя при
него
16.03.2020 Анита Мейзер пише мемоари, ще разкаже как е убила приятеля си
03.01.2020 Вместо да плати кръвнина за убития Николай, Мейзер се кани да обикаля света
29.11.2019 Анита Мейзер го удари на живот след затвора
Още новини от Новини от Варна:
Тестът за коклюш във Варна е много скъп, хората масово не си го п...
Абсурди заради зелената зона във Варна: Ще може ли мъж да ползва ...
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).