"Балкан Фолк Фест 2017“ с благотворителни концерти във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:45 / 24.08.2017
1089
Grand Mall ще зарадва с пъстра фолклорна програма многобройните си посетители този уикенд. На 26 и 27 август търговският център ще даде сцена на два поредни концерта от програмата на Фестивала "Балкан Фолк Фест". Жизнерадостният форум се провежда от 23 години, а това е неговото 11-о издание в България.

Концертите в мола ще бъдат специални - те ще се превърнат в красив хуманен жест - посветени са на децата от Детската клиника по клинична хематология и онкология към УМБАЛ "Света Марина". Участниците - певци, танцьори, духови оркестри, мажоретки от България и още шест държави подаряват своите изпълнения, за да подкрепят децата в битката им с болестта.

"Клиниката и доц. д-р Валерия Калева дават максимум от себе, за да помогнат на децата да оздравеят, но има 1000 други неща, с които може да ги зарадваме и да направим живота им по-добър. Нека помогнем заедно с Вас, защото всяко дете заслужава щастие" - призовава организаторът на фестивала Душан Милкович, председател на Фондация "Балкан Фолк Фест".

Фондацията се обръща към всички, които имат желание да помогнат на благородната кауза, с молба за подкрепа, като превеждат своите дарения директно на сметката на болницата.

Началото на фолклорните концерти тази събота и неделя е от 18:00.

Вход свободен.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога
Мръсните води от автомивка във Варна се отичат в морето?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).