Бездомни кучета сеят страх във "Владиславово", за малко да разкъсат дете

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
10:59 / 14.01.2015
908
Във Варна, в един от най-големите квартали "Владислав Варненчик" в района до спирката на градския транспорт "Капитан Петко Войвода" и голям хранителен магазин започнаха да се събират безброй озлобени бездомни кучета, за които никой не поема отговорност. Това пише човек от квартала, изпратил и снимки на шетащите в района животни, информира Нова тв.

Според Тихомир, както се е подписал очевидецът, вече има и нападения на кучетата над хора. "Една жена на спирката ми каза, че е била свидетел как две от кучетата буквално са били на косъм да разкъсат малко дете, което се е возило в пазарска количка на излизане от магазина, само заради бързата реакция на бащата не се е стигнало до инцидент", пише още варненецът.

Според него, кучетата лаят и нападат хора, слизащи и качващи се в автобуса и по движещите се коли, при което доста неопитни шофьори се стресират от ситуацията и забравят, че се движат и други превозни средства около тях и може да стане катастрофа.

Тихомир твърди, че е подаден сигнал преди 2 седмици на служител на МВР за проблема, но до момента няма никакви предприети мерки. А вечерно време се събират по над 12-15 кучета на въпросната спирка, завършва потресеният жител на морската ни столица.


Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Варна:
Вижте първи кадри на колата-убиец от Варна
След тежкия инцидент във Варна: Пробите за алкохол и наркотици на...
Очевидец: Удареният пешеходец изхвърча и падна в дерето, а върху ...
Тежък инцидент във Варна! Шофьор помете и уби на място пешеходец
Във Варна строителният бранш се срещна с кандидати за депутати на...
Корабът, който блъсна друг плавателен съд край Румъния, пристигна...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).