Безплатен музикален празник ще се проведе днес във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:40 / 30.06.2023
3414
Днес - 30 юни, фестивалът “Август в изкуството" кани на Музикален салон с вход свободен в Градската художествена галерия на Варна, съобщиха организаторите за Varna24.bg.

Музикалният салон ще събере артистичната общност на 30 юни от 19:00 в Градската художествена галерия “Борис Георгиев" - Варна. Нео соул и джаз музика ще поднесат на меломаните Вихрен Урумов, Христина Ралева и Атанас Кателиев.

Концертът ще започне с една красива версия на песен на Стиви Уондър, а след това ще поднесе нови аранжименти с джаз звучене на песни на легендарни изпълнители като Максуел, Мери Джей Блайдж, Алиша Кийс, Инкогнито и др., ще има дори популярна песен на Майкъл Джексън. Всички аранжименти са на Вихрен Урумов.

Фестивалът на визуалните изкуства "Август в изкуството“ се организира от фондация "Август в изкуството“. Партньори на Десетото издание на фестивала са Градска художествена галерия - Варна, Съюз на българските художници, Софийска градска художествена галерия, Национална галерия, Национална художествена академия. Частни колекции, партньори на фестивала са Колекция Галерия 8, Колекция Иван Ненков, Колекция Пламен Моневски, Колекция Живко Железов, Колекция Емил Николов, Колекция Ростислав Тодоров. Медийни партньори на фестивала са  БНР - Радио Варна, Портал Култура, Въпреки.com, Бюлетин на СБХ, ArtVarna.net.

Фестивалът се осъществява с финансовата подкрепа на Национален фонд “Култура" по "Програма за възстановяване и развитие на частни културни организации“.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Вижте положението след големия пожар на бившата Циркова площадка ...
Голям пожар във Варна! 
Чужди медии хвалят родни курорти по морето: 600 до 700 евро за се...
Огромен комплекс край Варна е почти готов. Близо е до плажната ив...
Конференция във Варна засяга значими въпроси за развитието на биз...
Отнеха титлата "Мис България" от варненската хубавица Елизабет Кр...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).