Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Безплатни обучения по фотография във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 12:32 / 22.05.2017Коментари (0)2347
©
Безплатни обучения по фотография и доброволческа кампания за репортери и водещи стартират във Варна. Това е част от най-новата инициатива на сдружение "ОРВ МЕДИЯ" - "Младежко медийно студио - Варна 2017". Първия етап включва серия от обучения по фотография и дигитална обработка и доброволческа кампания за набиране на млади хора с интерес към журналистиката и аудио-визуалните изкуства.

През месеците юни и юли ще бъдат организирани обучения по фотография и дигитална обработка на изображения. Те ще се провеждат през почивните дни и ще включват теоретична и практична част. Тренингите са подходящи за хора, които имат собствена техника и минимални умения по фотография. Целта е да бъдат повишени техните умения. Кандидатите за участие трябва да имат вътрешна мотивация да се развиват като фотографи. Планира се групата да посети различни младежки събития и инициативи, с цел заснемането им, като практическо обучение. Предвидено е и посещение във фотостудио, където ще се проведе практически уъркшоп и среща с гост-фотограф, с който ще се дискутират различни въпроси на тема студийно осветление, студийна техника. В рамките на инициативата "Младежко медийно студио - Варна 2017" ще бъде организирана изложба с най-добрите фотографии от практическата част. Всеки, който се включи ще получи специализирана литература по темата и сертификат за участие. Желаещите могат да заявят своето участие, чрез регистрация на сайта на ORV MEDIA - www.orvmedia.com. Подробна информация можете да намерите в официалното facebook събитие. Обученията се реализират в партньорство с Sugarhigh Studio.

Вторият модул от "Младежко медийно студио - Варна 2017" е доброволческа кампания за набиране на млади хора с интерес към журналистиката и аудио-визуалните изкуства. Ако камерата те обича и искаш да си репортер или водещ можеш да станеш част от екипа на ORV MEDIA. Всеки, който иска да бъде доброволец ще получи безплатно обучение по журналистика и възможност да посети едни от най-големите събития, които се организират в града по повод "Варна - Европейска младежка столица 2017". Доброволците ще могат да работят с професионална аудио и видео техника и да проследят целия процес по създаването на видео репортажи. Ще бъдат създадени и новинарски емисии, които ще представят младежките събития във Варна. Всеки, който иска да се включи е необходимо предварително да се регистрира на официалния уеб сайт на ORV MEDIA - www.orvmedia.com. Подробна информация можете да намерите във Facebook събитието

Инициативата "Младежко медийно студио - Варна 2017" се реализира като част от програмата "Варна - Европейска младежка столица 2017" на дирекция "Образование и младежки дейности" към Община Варна.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: