Битката за истината около надраното момиченце във Варна продължава

Автор: Пламена Николова
Коментари (3)
13:16 / 17.04.2019
3845
Битката за изясняване на истината около надраното момиченце на годинка от Варна продължава. Както вече Varna24.bg съобщи, майката на детето обвини детегледачката му за жестоките белези, открити по бузките и ухото. От своя страна жената коментира за медията ни, че тя не би си позволила никога да посегне на дете, а малкото момиченце се е наранило само при буйна реакция. След публикацията ни последва разпален дебат в социалните мрежи, като коментиращите се разделиха в два "отбора" в защита на майката и на детегледачката. 

След изявлението на детегледачката Красимира Димитрова, до медията ни бе изпратен и нов коментар на майката на детето Кристина Пантова. Публикуваме го без редакторска намеса: 

"Относно изнесената информация искам да заявя категорично, че не е вярно, че не сме заплащали допълнителен труд на детегледачката, че сме я карали да ни бъде слугиня, това са пълни глупости. Това и всичко казано във видеото е замазване на конкретния случай, за който сигнализирах, защо не отдели толкова време да обясни за въпросното "самонараняване"?! Ако е било толкова тягостно, колкото го описва най-малкото щеше да се оттегли, ако не й харесва. Нали е с богат опит и работа винаги може да си намери.

Във въпросния ден се прибрах, видях детето в това състояние. Реших да премисля ситуацията и да не й хвърлям обвинения, без да разгледам обстойно детето. Но когато я изпратих и видях зад ухото на детето, нокти на голям човек, кръвонасядания, ухото й беше мораво червено, като затихнаха червенините излязоха две много симетрично синини по двете бузи на лицето, които са от стискане и щипане. Обадих се да я попитам как точно се одра така детето ми? 

Започна да пелтечи и нищо не ми обясни. Каза, че навън нямали проблем, проблемът бил вкъщи. Това адекватен отговор ли е? Втори път я попитах как точно се надра детето ми? Започнала да си върти главата, "не знам, аз не съм я драла." Не й повярвах и й казах че сме дотук. Направихме на дъщеря ми необходимите изследвания. Те казват всичко. Няма какво повече да кажа по това видео, в което не се говори за проблема, за който сигнализирах, а се говори за някакви пълни безумици, че съм искала подредени по цвят бурканчета и експлоатация на труд. Пълен абсурд. Имах едни нормални изисквания. Първоначално да свикне детето с нея почасово, после на пълен работен ден, и като е поела ангажимент към нас да няма други ангажименти към други деца, понеже ще е на заплата и извънредното време в което ни е нужна - го плащаме допълнително. Това беше уговорката ни. Нищо общо с това, което говори. И пак да кажа: Защо по дяволите тя говори само за уговорките ни и какви сме били ние, а не обясни как детето ми се подреди така само. Отговор: Защото не знае за какво да се хване и кой път да хване. И къде беше 20 дни след станалото, в кома ли изпадна, като огласих случая, триеха се, блокираха се фейсбук профили. Защо не застана след това веднага и не се защити, аз не бях ли в шок от станалото?! Как застанах с името си и с глава на раменете обвиних въпросното лице в това издеятелство?! За мен истината е една-детето ми беше физически наранено от тази жена и ще съборя света да го докажа!!!".

И двете страни са твърдо решени обаче да защитават истината и правата си в съда, като заявиха, че застават зад думите си на 100 процента.

Виж коментарите (3)

Още по темата (3):
16.04.2019 Детегледачката, обвинена в тормоз над момиченце: Аз съм последният човек, който би наранил дете!
11.04.2019 "Закрила на детето" се задейства по случая с битото от детегледачка дете във Варна
26.03.2019 Майка от Варна: Поверих детето си на прехвалена детегледачка и го намерих обезобразено!
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).