Близо 5000 лв. събра благотворителният концерт в подкрепа на Алекс и Емо

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:42 / 12.12.2016
1146
4869,72 лв. събра благотворителният концерт в подкрепа на Алекс и Емо, съобщи за вестник "Черно море" Станислав Тодоров, който е основен организатор на проявата. "Благодарим на всички, хора които помогнаха. Благодаря на всички участници, благодаря и на вас за подкрепата" - каза развълнуваният Станислав. Станислав Тодоров е учител по хореография на петокласници в СУ "Неофит Бозвели" и вярва, че всеки може да помогне на човек, изпаднал в нужда.

В концерта в зала "Вапцаров" във висшето военноморско училище във Варна, се включиха представители на клуба за народни танци "Фолклорно веселие" и на клуб "Настроение", танцьори от Шумен и Провадия, певци.

Цялата сума, събрана по време на благотворителната проява, ще бъде дарена на за лечението на Алекс и Емо.

Александра е на 6 месеца и страда от рядката болест "фибуларна хемимелия на дясно краче" - пълна липса на малък пищял и скъсен крак с деформирани глезен и стъпало. Необходими са две операции. 4-годишният Емо е със сарком на Юинг на дясната лопатка. Сумите за операциите са непосилни за семействата.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Коцев: Варна е люлка на знанието, устрема и успеха. Децата ще нос...
Във Варна: Българските ученици завоюваха 8 медала на Балканската ...
Неприятна изненада по Черноморието утре
Пътуването с автобус у нас - удобно само за хора с ръст под 170 с...
Хотелиер на морето: За Великден пакетите са дву- и тридневни, стр...
Изненада за варненци и гостите на града


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).