Болно дете отложи делото срещу Марешки

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:52 / 13.02.2017
1931
Делото срещу Веселин Марешки ще продължи след изборите. Това стана ясно, след като Варненският окръжен съд не даде ход на насрочените за следващите 3 дни заседания, в които трябваше да се изслушат 12 часа записи на телефонни разговори между Марешки и другата подсъдима Красимира Колева.

Процесът бе отложен за 24 април, след като защитата на Колева представи болничен лист, че 6-годишното й дете има здравословен проблем и тя трябва да се грижи за него, съобщава вестник "Труд".

За разлика от Колева лидерът на гражданско движение "Воля" Веселин Марешки бе в съдебната зала и не бе доволен от отлагането.

"Всеки ден правя по 20-30 предизборни срещи с хора из цялата страна. Отложих всичките си ангажименти за 3 дни, за да се явя тук. Други разиграват цирковете. Аз искам това дело да приключи час по-скоро", обясни той и добави, че евентуалното му участие в следващия парламент няма да препъне отново процеса.

"Не ми трябва имунитет. Та нали самият аз инициирах референдум за отпадането на тази привилегия", припомни Марешки.

Бизнесменът заедно с Красимира Колева са подсъдими за изнудване на наемателя на пицария Асен Миланов, а срещу фармацевтичния бос има повдигнато обвинение за нанасяне на лека телесна повреда на общинския съветник Костадин Костадинов.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).