Бранимир Балачев : Нека активистката на ДБ Стела Николова да види първо скандалите в партията си

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:42 / 31.01.2022
1570
Вместо да надзирава и раздава присъди в социалните мрежи е по-добре активистката на Да, България Стела Николова  да се съсредоточи в скандалите в собствената си  партия.

Това каза Бранимир Балачев на днешната пресконференция на варненските народните представители от ГЕРБ/СДС за високите сметки за ток в общините, съобщиха от пресцентъра на партията във Варна.

Той визира  публикация на Николова във ФБ,  която заблуждава с фалшива и непроверена информация гражданите на Варна, че общината харчи безразборно, защото уличните лампи светят сутринта в района между "Сливница“, "Неофит Рилски“ и "Цар Освободител“. От общинската дирекция "Инженерна инфраструктура и благоустрояване“ обясниха каква е истината –осветлението е пуснато за 30 минути за подмяна на 4 лампи, тъй като трябва да бъдат под напрежение.

Балачев попита как  така издигната от организация в Студентски град, София, а не от местната структура във Варна, Николова е била избрана за член на Националното ръководство на Да, България.

Въпреки че номинациите  от варненските структури са били Николай Капитанов и Николай Танчев, а и в момента Капитанов е председател на Да, България за Варна. По незнайни причини Христо Иванов е предпочел Стела Николова в националното ръководство, която стана член на партията едва в края на миналата година, каза Балачев.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Видео обиколка на новата Автогара Варна - вижте я!
Първи подробности от прокуратурата във Варна, след като 36-годишн...
Коцев: Варна и Бургас се обединяват в искането си за скоростен пъ...
Шефът на Автогара Варна с подробности, наистина е много модерна
Най-накрая: Вижте новата Автогара Варна
Температури над 30 градуса до дни, вижте кога ще става за плаж


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).