Браво! Поредни дарения за АГ болницата във Варна от кампания с капачки

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:56 / 20.08.2019
7556
От Сдружение "Аз Вярвам и Помагам" с вълнение споделят прекрасната новина за  поредните дарения, които са направили днес със събрани средства от предадени пластмасови капачки за рециклиране в помощ на новородените и специалистите в СБАГАЛ "Проф. Д-р Димитър Стаматов - Варна".

С удовлетворение от успеха, който постигнахме заедно с хилядите събирали капачки, предадохме на Проф. Д-р Емил Ковачев – управител на СБАГАЛ "Проф. Д-р Димитър Стаматов - Варна" следните дарения:

1. Ново поколение конфигуриран пациентен монитор, предназначен за операционни зали, реанимации и интензивни отделения подходящ както за новородени, така и за възрастни пациенти. Снабден е със софтуер осигуряващ статистически анализ и с вградени специализирани мониторни режими за новородени деца и възрастни пациенти с изчисления на ЕКГ, Импендансно дишане, пулсова оксиметрия с анти-интерферентен алгоритъм, неинвазивно кръвно налягане и други;

2. Родилно легло с три мотора за електрическа настройка на функция височина, секция гръб и Тренделенбург отговарящо на всички съвременни изисквания и категоризации, което достойно ще замени досегашните легла, които са на повече от 20-30 години.

Припомняме Ви, че ние сме първата благотворителна кампания за събиране на пластмасови капачки, която определи събраните средства да се използват в помощ на родилните отделения и отделенията по неонатология и заедно с тези две дарения общият брой дарения вече са седем, които са помогнали на хиляди.

Общото количество събрани и предадени пластмасови капачки са над 91 тона, а в организацията участват над половин милион души част от които след месец отново ще изпълнят площада пред Катедралата в град Варна с усмивки, настроение и милиони капачки.

Каним всеки желаещ  да се включи в следващото мащабно събиране на капачки, което ще бъде на 28.09.2019г. (Събота) от 09:00ч до 16:00ч на площада пред Катедрален храм "Св. Успение богородично", град Варна под надслов "Празник на рециклирането "Аз Вярвам и Помагам 3". 

Виж коментарите (0)

Още по темата (43):
30.04.2024 Добро дело! Вижте какво направи във Варна детската линейка, закупена от
капачки
26.04.2024 Няма да повярвате какво количество капачки събраха варненци на последната кампания
26.04.2024 Студенти от ТУ – Варна дариха кръв и надежда
02.11.2022 Успяха! Варна ще има модерна детска линейка, благодарение на каузата "Аз вярвам и помагам"!
28.09.2022 Варна отново събира капачки за добра кауза! Внимавайте, появиха се и
измамници!
04.07.2022 "Аз вярвам и помагам": Успяхме! Варна ще има детска линейка!
Още новини от Новини от Варна:
Тестът за коклюш във Варна е много скъп, хората масово не си го п...
Абсурди заради зелената зона във Варна: Ще може ли мъж да ползва ...
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).