Черноморски туристически форум започва във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:33 / 27.09.2017
1212
В периода 27-29 септември в Двореца на културата и спорта във Варна ще се проведе десетият юбилеен Черноморски туристически форум, който тази година е на тема "Местната идентичност и глобалният туризъм". Организатори са Община Варна, Варненската туристическа камара, със съдействието на Министерството на туризма.

Участие в събитието са потвърдили представители от посолствата на Южна Африка, Виетнам и Азербайджан, както и от побратимените на Варна градове Харков (Украйна) и Да Нанг (Виетнам), български общини, регионални исторически музеи, общински предприятия и туристически сдружения от Варна, Ловеч, Казанлък, Шумен, Стара Загора, Чепеларе, Разград, Бяла Черква, Каварна, Търговище, Хасково, Стрелча, неправителствени организации, представители на висши училища, курортни комплекси, туроператори, хотелиери и ресторантьори.

Във фокуса на тазгодишната тема ще се поставят важни въпроси за местната идентичност в контекста на глобалния туризъм. Участниците ще имат възможност да споделят свои добри практики, да поставят въпроси или да изкажат мнение за разработването на туристически продукти на основата на местната идентичност и предлагането им през четирите сезона на годината.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).