Читателите на Varna24.bg за атентата: Пошла постановка, цирк, театър, смях!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (48)
14:58 / 19.01.2013
2624
Минути след инцидента с лидера на ДПС Ахмед Доган, който се случи по време на конференцията на Движението в София днес на обяд, огромното болшинство от читателите на Varna24.bg се обединиха около мнението, че всичко това е една зле скалъпена инсценировка, целяща мобилизация на симпатизантите на ДПС. Дали това е така, ще покаже близкото бъдеще и резултатите от разследването, което оторизираните органи ще проведат. 

Тепърва анализатори и социолози ще изкажат мнения ще повлияе ли това събитие върху резултатите от парламентарните избори, пред които е изправена България. Ето и част от коментарите на нашите читатели, а всички техни мнения можете да прочетете под новината ТУК:

"Няма да коментирам тази пошла предизборна постановка и мисля, че всеки здравомислещ човек би трябвало да направи същото. Дано овцете, които повярват на този смях, са по-малко ...... Господ да пази България или поне това, което е останало!", гласи мнението, което най-общо синтезира нагласите у читателите часове след събитието.

"Е, такъв цирк и театър не бях виждал. Как мина с тоя пистолет през цялата охрана, извади пистолета и съпартийците го пребиха и обезвредиха с юмруци", гласи едно от мненията на читател.
 
"И според мен това е пъла постановка. Сега всички турци ще отидат да гласуват за ДПС. Ще кажат "българите искат да ни избият, трябва да гласуваме за нашите", предполага друг.

" Инсценировка... Що за идиот ще сътвори такъв "гениален" атентат пред цяла зала... трябва да се проследи съдбата на "атентатора", да видим на какво ще го осъдят...", съветва трети гражданин.

"Почти съм сигурен, че това е театър. Доган е пословично страхлив и се охранява много добре. Задължително е имало скенери, но"атентаторът" е минал през тях. После пък бил без пълнител. Пък и пищакът засякъл. Голям смях!"

"Че е постановка е ясно. Въпросът е от кого и защо. Ако целта беше взривяване на етическия мир, "стрелецът" щеше да е българин, много вероятно с "книжка на "Атака". А той е турчин. Мътна работа. Нищо чудно да е театър на турските тайни служби, ако Меди е бил много упорит и не е искал да сдаде поста. Предупреждение...", предполага друг читател на сайта.

Виж коментарите (48)

Още по темата (46):
21.04.2015 Потвърдиха ефективната присъда от 3 г. и 6 месеца на Октай Енимехмедов за нападението над Доган
20.02.2015 Октай Енимехмедов иска орден "Стара планина" за извършения подвиг
23.10.2014 Потвърдиха: 3,6 години затвор за Октай Енимехмедов
25.06.2014 Октай Енимехмедов ще се кандидатира за депутат като независим
13.03.2014 Октай Енимехмедов си отива у дома
26.02.2014 Осъдиха Октай Енимехмедов на 3,5 г.
Още новини от Новини от Варна:
Варна вече е с по-малко население от Пловдив
Коцев след срещата с ВиК - Варна и най-големите пътни строители: ...
Новата чешма на "Дом Младост" е почти готова, вижте я
Пожар в апартамент във Варна! Причината наистина е изненадваща
С бавни темпове: Ремонтът на този емблематичен за Варна хотел про...
Хубавото време се разваля, дъжд и гръмотевични бури очаква Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).