Чужденец към Общината: Назначете човек на заплата, който да обикаля центъра и да го почиства от разлепените обяви

Автор: Пламена Николова
Коментари (5)
09:16 / 09.03.2018
7807
Читател на Varna24.bg настоява община Варна да назначи щатен служител, който да почиства града от разлепените обяви, които загрозяват Варна.

Човекът, който е чужденец, пребиваващ в морския град, собственоръчно и напълно безплатно е правел това досега, но вече има други ангажименти.

Ето какво ни споделя той:

"Казвам се Дмитрий Иванов. Искам да направя едно обръщение към граждани на град Варна и община. 

3 години, освен графити, почиствам центъра на града от незаконни обяви по всички централни улици, по булевардите "Владислав",  "Христо Ботев", "Мария Луиза", "Осми приморски полк", пешеходните улици и други малки улиците в центъра.

Но вече не мога да отделя своето време за това, защото станах татко и имам други ангажименти. 

За съжаление без това почистване скоро пак ще залепят центъра с различни обяви, като ремонти на покриви и кредити и т.н., по този начин ще загрозяват нашата градска среда. Бих искал ви да помоля, късайте всички обяви, по стълбове, спирки, сгради и т.н.

За някой се струва, че това е нещо дребно, но всъщност не е така. Когато нашите улиците са надраскани и облепени, това не провокира хора да нарушават закони, това е като сигнал за други хора, че тук няма ред и закон, като резултат ще има все повече други нарушения и повече вандалски прояви.

От своя страна бих искал да убедя Общината да назначи един човек на заплата, който ще обикаля центъра на града по цял ден и ще го почиства. В същност това е много просто и евтино решение за този проблем, достатъчно е само един човек, за да се реши.", коментира Дмитрий Иванов.

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Варна:
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога
Мръсните води от автомивка във Варна се отичат в морето?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).