Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Цветанов и Москов към Нинова и Борисов: Сменете си криминалните сюжети "с нещо по-така"
Автор: Пламена Николова 15:08 / 05.11.2021Коментари (0)2498
© Varna24.bg
Председателят на ПП "Републиканци за България" Цветан Цветанов и лидерът на КОД Петър Москов представиха днес пред привърженици и членове на двете политически формации във Варна приоритетите на коалиция "Национално обединение на десницата", предаде репортер на Varna24.bg.

В самото начало на срещата акцент бе поставен върху коментар, насочен към Корнелия Нинова, относно нейна публикация в социалната мрежа, която гласи следното: 

"Чудя се - да се смея ли, да плача ли за равнището на опонентите си. А така ми се иска те да са по-силни и смислени, за да е по-интересно. Някакъв маргинален сайт, за който мълвата носи, че е на Цветан Цветанов написал, че с невзрачна “Шкода" и забрадена съм посетила Борисов в Банкя, където ме бил "купил" за сумата от 5 до 10 млн. евро и щял да ме прави премиер. Как не ви омръзна една и съща лъжа толкова пъти?! От 2018 г. досега, зададат ли се избори, все едно и също - Борисов и Нинова се разбраха. Сменете плочата малко. Тази се изтри.

А, да не забравя - и забрадката ми сменете с нещо по-така".

Медията ни публикува и отговора без редакторска намеса:

"Г-жо Нинова, изказваме дълбоко съжаление, че като Ваши идеологически опоненти не успяваме да Ви забавляваме достатъчно. Не се бяхме досетили, че възприемате предизборния дебат като повод за личното Ви развеселяване, за което се извиняваме, но няма да се коригираме.

Напротив, изказваме възмущение от отказа Ви, Вашия и на партньора Ви, когото посочвате в това забавление, Борисов, да отговорите на очакванията на българите и да представите решения на сериозните проблеми, пред които ги изправи собственото ви безпринципно политическо поведение през последните месеци и години. С риск да Ви доскучаем ще Ви информираме, че като лидер на най-голямата лява партия у нас Вие носите пряка отговорност за нивото на политическия дебат в страната ни и за представянето на управленски решения, които да повишат качеството на живот на българите и няма никакво значение в колко атрактивна кола се возите и какъв десен забрадки предпочитате, когато отивате на среща. Нещо повече, опитът Ви да прикриете липсата на управленски идеи и полезни за хората решения с дребнави престрелки с Борисов е не просто безвкусен, но и абсолютно безотговорен в този толкова тежък за цялото българско общество момент.

Желанието Ви, за пореден път да скриете управленската немощ на ГЕРБ и БСП с безвкусни криминални сюжети за съжаление не е изненада, а традиция. Вече няколко десетилетия българските политици заменят сблъсъка на идеи с отблъскваща криминалистика, в резултат на което обществото ни е най-бедно, най-болно и най-обезверено в ЕС. Национално обединение на десницата е консервативно дясно обединение, чиято цел е да сложи край на 30-годишната ляво-либерална практика. Нашата задача е да наложим в българския политически дебат истинските полезни десни решения за гражданите, икономиката и държавата ни".

По време на срещата бяха коментирани важни за страната ни проблеми като икономика, образование, кризата около пандемията и други, за които коалицията има конкретни предложения и решения. 

Повече вижте във видеото!

 

 






Още по темата: общо новини по темата: 3350
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/559 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
49-ото Народно събрание
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: