Цветанов твърдо зад кметовете на Варна и Пловдив

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:33 / 18.09.2015
3631
Иван Тотев ще бъде избран за кмет на Пловдив, защото направи толкова, колкото за 25 години не са направили всички кметове, които са били до сега. Това каза заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов пред Нова Телевизия.

"Самият факт, че той направи Пловдив да стане Европейска културна столица 2019 г., инфраструктурните проекти, това, което се получи в централната част и в кварталите. Смятам, че подобни кметове трябва да получават кредит на доверие и обществото е удовлетворено от това, което получава", заяви Цветанов.

На въпрос къде ще бъде най-трудната им битка за кмет, той отговори, че ще има трудни моменти и по-важно е спецификата кои са ни основните политически опоненти в тези трудни места.

"Навсякъде надпреварата ще бъде оспорвана, ние ще заложим на това, което сме правили винаги - позитивна и конструктивна кампания, разговори с хората, отчитане на дейността, която сме свършили досега, кои са били кметове и да представим максимално добре тези кандидати, които искаме да получат монопол като в Хасково, Монтана, Кърджали, където сме с нагласата да се борим за една-две общини и да можем да положим някакви по-сериозни основи", посочи той.

Той обяви, че на места ще си партнират с Реформаторския блок, но не навсякъде. "Ще бъде по-оспорвана битката в Хасково, защото реформаторите държат да остане сегашното статукво на Георги Иванов, а ние искаме да има промяна, прозрачност и много по-добра достъпна политика за и към хората и там сме конкуренти", обясни Цветанов.

"Във Варна те застават зад Чавдар Трифанов, а ние зад Иван Портних", добави още той и подчерта, че Трифонов преди е бил подкрепян от Цветан Василев и Николай Бареков.

Виж коментарите (0)

Още по темата (294):
25.02.2016 Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Въглен: Ще работя за изграждането на нова детска градина в селото
25.02.2016 Във варненско село отново ще избират кмет през март
24.01.2016 Цветан Цветанов идва във Варна, ще анализира местните избори
14.12.2015 Сменят градското ръководство на АБВ заради слабите резултати на изборите
28.11.2015 ДАНС установи руска връзка в хакерската атака на ЦИК
26.11.2015 Съдът потвърди избора на Иван Портних за кмет на Варна
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).