Да! Те идват във Варна!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:54 / 13.07.2020
2401
Легендите от "Сигнал" са на път да сменят познатото си лого за концерта си на 23 юли 2020 в летния театър във Варна. Засипани от телефонни обаждания с въпроса ще го има ли концерта и дали Ковид-19 ще попречи на провеждането му, организторите също са готови да се съгласят с музикантите и да изберат едно от стотиците предложения на феновете. Сред тях и някои особено интересни, които будят усмивка: "Рок танци с Ковид" , "Ковид-19 е по-малко от Сигнал 42 години" и т.н.

Организаторите са решили, че до края на тази седмица ще бъде избрано ново лого. Те очакват активност и нови идеи от феновете на фейсбук страницата на събитието. Фронтменът Данчо Караджов, който вече се премести в лятната си резиденция на морето, потвърди, че групата е подготвила най-празничния си рок концерт за Варна, и с радост отбеляза, че фенове от цялата страна вече са потвърдили присъствие. Неговата идея за лого на концерта също е интересна: "Рокендрол пандемия 2020". Още два интересни акцента ще видят феновете на групата на концерта във Варна.

Рокери от страната подготвят мото шествие с флагове на сигналистите. Втората изненада, е че за първи път по покана на г-н Караджов концерта ще подгрее младата група "Rival Nation" с програма от световни рок хитове.

Организаторите уточняват, че проявата ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки и заетост на Летен театър на 50% от капацитета му! Билети за концерта на "Сигнал" се продават на касата на Летен театър и в мрежата на Ивентим.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за народни ...
Добра новина от Варна: Строят се нови кораби
Голям проект във Варна продължава да предизвиква масово недоволст...
Днес за последно варненци ще са на аванта
Ето какво ще бъде времето във Варна днес
Изложба на картини с пъстро настроение и иновативни скулптури оча...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).