Деца се състезават със знанията си в ново куклено шоу

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:09 / 17.04.2015
635
Незабравимо приключение в света на книгите с много забавни игри, викторини и големи награди стартира за най-малките гости на Мол Варна на 19 април. От 13 часа те ще тръгнат на приказно пътешествие в Страната на знанието. Техни спътници и помощници по пътя ще бъдат Незнайко - непослушният малчуган от приказния град на дребосъчетата, и Феята на книжките.

За първи път във Варна децата ще бъдат едновременно и зрители, и главни герои в подобно шоу с познавателен характер. За тях актьорите от Държавния куклен театър в морската столица са подготвили завладяващ куклен спектакъл, изпъстрен с игри и въпроси към публиката, а възпитаници на някои от детските градини и училища в града допълнително ще вдигнат градуса на настроението. Всеки месец героите от сцената ще отварят нова страница на знанието с нова викторина за любознателните гости, а наградите ще бъдат за тези от тях, които най-изчерпателно и интересно отговорят на най-много въпроси.

Незнайко и Феята на книжките ще дадат старт на приключенията с малките пътешественици на 19 април от 13 часа. Първата им надпревара ще бъде на тема "Космос", а входът за спектаклите е безплатен!


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Очаква в Община Варна да постъпят нови средства
Отличиха варненска директорка с наградата "Св. Иван Рилски"
Чудесна новина за варненци: Един от най-значимите културно-истори...
Кметът на Варна Благомир Коцев обяви супер новина във Фейсбук, св...
Колона коли блокира Крайбрежната алея! Каква е причината?
Поредната вандалщина във Варна. Ако ние не пазим, няма кой да ни ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).