Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Детски празник "Най-сладкия ден" днес на сцена Раковина в Морската градина
Автор: Екип Varna24.bg 10:10 / 27.05.2012Коментари (3)2744
Ето го отново, със сладолед в едната ръка и тебешири в другата, безгрижен и щастлив по детски, с лунички по нослето, на прага на лятото се задава онзи щур детски празник, наречен "Най-сладкия ден".

Сладък като детство, сладък като шоколад, сладък като настроението, което създава за деца, родители и ръководители от детските школи и училища, във Варна.

Традицията повелява за трета поредна година, този ден посветен на "най-сладкия" детски празник - 1 юни, да се нащурее в последната неделя на месец май.

Това означава, че всички, които обичат танците, песните, игрите, закачките, лакомствата и сладоледа, са поканени днес, 27 май в Морската градина, на сцена "Раковина", от 13 до 19 часа... при това напълно безплатно.

Тази година "Най-сладкия ден" се радва вече и на международно участие, тъй като в програмата ще имаме и изпълнители от московския лагер в курорта "Камчия".

Традиционното надяждане с шоколадови шишчета ще се конкурира с много нови игри, които през целия ден ще радват децата от публиката, а за победителите ще има много подаръци и лакомства.

"Най-сладкия ден" се сбъдна отново с помоща на приятели и съмишленици, при които желанието да доставят радост беше достатъчно, за да не споменават кризата.

Сред тях МОЛ Варна и МЕТРО, Детски център "Мамс енд ми" и фирма "Планекс" , Фирма "Дарко" , които ни подкрепят вече трета година, гризки "Зайо байо", строителна компания "Котепала" и "Вип бебе", сладкарница Крамер, Фул кетъринг и верига пицарии "Тримата мускетари", "Еко той" и "Парти Джак", "Кока кола", сладкарница "Камелия - Мишел". С нас отново са нашите медийни партньори от ТВ Черно море, "ТВ Сънрайз мюзик", Днес +, Варна бебе и Морето нет.

От НСБО Варна /Национлен съюз безопасност и храна/ поеха ангажимент да осигурят доброволци за да обезпечат допълнително сигурността и спокойствието по време на празника.

На всички тях от името на малчуганите и от наше име искаме да кажем едно голямо БЛАГОДАРЯ!

За изненадите на празника ще научите от програмата, която ви изпращаме като прикачен файл. Очакваме ви в най-атрактивните моменти да бъдете заедно с нас, а ние с радост ще почерпим отново сладолед.

Очакваме ви днес, 27 май, сцена Раковина в Морската градина, от 13 до 19 ч.

Станете част от очарованието на "Най-сладкия ден" - тогава, когато времето спира, за да порисува с тебешир на една ръка разстояние от безгрижието, наречено детство.

Източник: Dnesplus.com









Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Няма да има , и ние го чакахме с децата с нетърпение , жалко :(
0
 
 
До колкото аз имам информация празника се отменя за 02.06. Дъщеря ми трябваше да танцува там, но ни се обадиха за настъпилите промени, поради лошото време.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Частично бедствено положение в Карловско
Катастрофи в България
Ремонти във Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: