Димитър Карбов, Коалиция "Българските патриоти": Патриотизмът тръгва от морето!

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
16:15 / 17.06.2021
2286
Патриотизмът тръгва от морето! Това заяви при представянето на листата на коалиция "Български патриоти" във Варна Димитър Карбов от НФСБ, предаде репортер на Varna24.bg

"Радвам се, че даваме началото на предизборната кампания на коалиция на партии от български патриоти, в която влизат ВМРО, Воля и НФСБ.

Отново разумът надделя, отново всеки един от лидерите преодоля своето его и отново ние показахме един модел, който започна да надига въодушевлението сред своите съмишленици и симпатизанти и не случайно Кольо Колев, който така въобще не ни харесва нас българските патриоти, защото принадлежи в една друга политическа интрига, ни даде резултат от 5,1%, като неговите анализи сочат, че доверието към тази коалиция расте с всеки изминал ден.

Не е случайно и това което се случва тук във Варна, защото аз винаги съм казвал че патриотизма тръгва от морето. Сред нас са все успели и достойни хора. България има нужда от промяна, България има нужда от патриотизъм, България има нужда от представителство на всички тези повече от 500 000 души, които на последните избори останаха разочаровани за това, че нямат свои представители в българския парламент.

И виждате какво се случи, тръгнаха по делегации да ходят в Турция в разни такива други държави които им дадоха и възможността да разкриват допълнително избирателни сектори, допълнително да дават на нас майка България избиратели, с които да определят съдбата ни и определят съдбата на нашите деца.

Сега ще видите от Турция колко гласове ще дойдат. Което е голям проблем за нашето общество. Чест прави на българските патриоти, които бяха в 44-то Народно събрание, които успяха да ограничат секциите в Турция най-вече да ги редуцират в такъв вид, който да не представлява кой знае каква заплаха. Въпреки че е друга тема, да коментираме това дали те следва да избират и да имат изборни права в България. Но тъй или иначе тепърва предстои избирането, конструирането на Народното събрание.

Пожелавам наистина нашата парламентарна група да бъде с по-голяма тежест, тоест да имаме повече мандати. Това е целта на всеки един от нас и мисля че това трябва да е основната цел, която трябва да си поставим, за да разговаряме с нашите приятели, нашите близки, с хората които познаваме, които са в нашето влияние, за да отидат и да гласуват. Разбира се да гласуват с бюлетина номер 16, която е нашата бюлетина, за да имаме един силен патриотичен отбор, който да отстоява българския национален интерес, така както го е правил винаги. 

Ние сме силния патриотичен отбор зареден наистина с желанието за промяна. Тук ще си позволя да направя агитация, че на 11-ти юли е изключително важно всеки български гражданин да отиде и да гласува, като разбира се подкрепи Коалиция "Българските патриоти" с бюлетина номер 16", коментира Димитър Карбов.

Повече вижте във видеото!

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)

Още по темата (3350):
11.10.2022 Проф. Гечев: Правителство е възможно по-скоро с третия мандат
14.07.2022 Скандал и остри реплики в ЕП заради снимките от спалнята на Бойко Борисов
06.07.2022 Осъдиха варненка, гласувала два пъти на парламентарните избори през април 2021 г.
25.05.2022 След въпрос на ГЕРБ премиерът скандално призна: Областният управител на Варна няма достъп до класифицирана информация
23.05.2022 Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?
05.05.2022 Кристиан Вигенин сподели за приоритетите на БСП
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).