Добрата новина: Награждават варненска ученичка за добро дело

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:45 / 07.12.2017
8802
Въпреки, че днес ценностната система на подрастващите е спорна и не рядко провокира и налага сравнения, за петокласничката Ванеса Ангелова от ОУ "Стоян Михайловски" , гр. Варна да си честен, почтен и отговорен към постъпките си е лесно и носи удовлетворение и радост. 

Преди няколко дни ученичката намира портмоне със значителна сума пари, което без колебания предава в магазина, от където по-късно собственикът получава загубеното. За своята постъпка, която е пример за всички останали, Ванеса е наградена от Педагогическия съвет на училището с награда - часовник, грамота и луксозно издание на книга, които ще и бъдат връчени официално на Коледното тържество.

Постъпката на Ванеса подари на нейните родители усмивка и сълзи от щастие, а на учителите й - надежда за бъдещето на България.

"Благодарим ти, Ванеса! Ние се гордеем с теб и с всички ученици от ОУ "Стоян Михайловски", които биха последвали твоя пример!", заявяват от училището.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).