Добротворци подкрепиха дейността на Домът за медико – социални грижи във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:37 / 23.04.2021
988
Висококалорични хранителни продукти, безгултенови каши, памперси за бебета с екстремно ниско тегло (под 2 кг.), медицинска козметика, вещи и аксесоари получи с дарствен акт днес ДМСГ – Варна.

 Посланието на фондацията към родителите на недоносените е да вярват в силата на своите малки - големи герои по време на престой и след изписване от неонатологичните отделения, както и да отстояват смело исканията си пред имащите право на законодателна инициатива, защото пътят, който вървят е много труден и дълъг, а въпросите как ги виждаме ние останалите проблемите им, къде им е мястото на тези деца и какво следва да бъде направено за тях и за родителите им трябва да бъдат внимателно чути.

 Това е втора благотворителна инициатива на Фондация "Добротворци“ за месец април в град Варна.

 Книжки с приказки получиха 110 малки пациенти на клиниката по педиатрия в МБАЛ "Св. Анна" АД и петте структури "Педиатрия" в УМБАЛ "Св. Марина" ЕАД: спешното детско отделение, клиниката по детска клинична хематология и онкология, първа детска клиника с ДОИЛНН, втора детска клиника и четвърта детска клиника по детско - юношеска психиатрия.

От Фондация "Добротворци" изказват благодарност към всички хора с големи сърца, които участват в благотворителните им инициативи.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).