Дъждът измества концерт във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:18 / 24.07.2018
1731
Планираният за днес концерт "Моята страстна латино любов" в Римски терми се измества. Заради очакваните валежи и по-късно той отива на Сцена Филиал в Театрално-музикален продуцентски център Варна, с начален час 21.15. Билетите важат без заверка.

Режисьорът на концерта Сребрина Соколова ни въвежда в латино атмосферата с въпрос: "Изживявали ли сте любов, която едновременно ви извисява до небесата, и в следващия момент да ви смъкне директно в ада? Тя е и наслада и болка, болест и лекарство, спасение и наказание, което носиш в себе си цял живот и никога не можеш да забравиш…

Ето за това ще разкажем в "Моята страстна латино любов“ – театрализиран концерт, в който словото, песента и танцът ще се преплетат в един спомен, спомен за нещо отминало, но не и забравено. Освен на страстното танго, нашата публика ще се наслади на нежната румба и чувствената бачата, поднесени през погледа на хореографа Станислава Томова.

Този коктейл от цветове, глас и движения ще ви предложат артист – хористите на Държавна опера Варна Красимира Митева, Марина Иванова, Десислава Касчийска и Димитър Илиев, както и със специалното участие на харизматичния актьор от Драматичен театър " Стоян Бъчваров“ Пламен Георгиев и танцьорите от Sunny Dance Studio – Грета Симеонова и Георги Цанев. Китара – Георги Бодичев, пиано - Соси Чифчиян."

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).