Два от асансьорите в общината спряха, общинари катерят цял ден стълби

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:18 / 24.09.2010
482
Повреда в два от трите асансьора в сградата на общината накара служителите й вчера да сноват пеша между 14-те етажа, в които се помещава местната администрация. Здравословното качване и слизане по стълбите беше предпочетено от мнозина, които нямаха нерви да чакат по десет и повече минути единствения движещ се асансьор в сградата. Останалите пък бяха принудени да се редят на опашка, защото мястото в кабината му не стигаше за всички желаещи, дори и да се притиснат плътно един в друг.

По думите на общинари единият от асансьорите, който има формално статут на служебен, не работи вече два месеца, а другият излязъл скоро от строя. Изкачване до 14-ия етаж се наложи и на общинските съветници от комисията "Собственост и стопанство". Тяхното заседание се проведе в намиращата се нависоко зала "Европа", защото ремонтираната стая на съветника все още не е снабдена с мултимедийна система, която е необходима на комисията. Повечето от избраниците на Варна обаче предпочетоха да закъснеят за началото на дебатите, отколкото да тръгнат нагоре по стълбите.

За сметка на това участниците в комисията бяха посрещнати на заседанието с 12-годишно уиски от колегата си Красимир Симов, който черпеше за рождения си ден. Пожеланията на съветниците към бившия председател на съвета бяха предимно за здраве и нов мандат догодина, който ще го затвърди като един от доайените в местния парламент.

Източник: в. "Народно дело"

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Близки кадри на катастрофата, при която шофьор на Мерцедес се заб...
Фирмата, преасфалтирала пътя след катастрофата с НСО и Петков, не...
Няма край! Тежка катастрофа във Варна, автомобил се заби в спирка...
Снимки от катастрофата на пътя Варна-Добрич: Било е страшно!
Обявиха опасност за обилни валежи в осем области за утре
Състоянието на жената от катастрофата с НСО и Кирил Петков се под...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).