Две версии за убийството на варненския диджей Теди

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
16:45 / 20.03.2015
4586
Две са основните версии за убийството на варненския диджей Теди - Тодор Тодоров - ревност или излязъл от контрол опит за грабеж от наркоман.

"Нямам какво да оповестя пред медиите", беше краткият коментар на наблюдаващия прокурор Радослав Лазаров. Според близки до разследването обаче най-вероятната причина за бруталното убийство на 46-годишния мъж е любовен триъгълник.

Тошко Генерала, както е известен сред колегите си, бил разведен от известно време и подновил стара връзка. Жената обаче била в близки отношения с друг мъж, известен сред варненския ъндърграунд. Според версията именно съперникът за сърцето на фаталната дама е организирал "сплашването", в което самият той не е участвал.

Другата основна версия, по която се работи, е нападение от наркоман заради грабеж, като ситуацията излязла извън контрол. В тази насока обаче доказателствата са по-малко. Според близките и познатите на диджея той никога не е имал финансови проблеми, не дължал пари на никого и не се е забърквал в каши и скандали. Повечето от колегите му смятат, че в дъното на трагедията наистина стои жена.

Близки до разследването обясниха, че нападателят е чакал Тодор пред входа на блока, в който живеел, по-известен като Китайската стена. В същото време той бил на гости на съседи в същия блок. Малко след 22 часа си тръгнал и бил нападнат изненадващо. По непотвърдена официално информация няма данни мъжът да е бил бит, убиецът направо го е наръгал с нож в гърдите няколко пъти, хукнал да бяга и изхвърлил ножа до контейнер, на метри от мястото на убийството. Единият от ударите попаднал в аортата. Раненият мъж успял да мине няколко метра и се свлякъл на земята, където бил открит вече мъртъв от минаващ от там човек. Причината за смъртта е остра кръвозагуба.

Диджей Теди има брат близнак Емил. Съседите са категорични, че братята, които са израснали пред очите им, никога не са се забърквали в неприятности, скандали и побоища, не са имали никакви конфликти. Никой не е чул във фаталната вечер на 27 февруари да е имало викове или скандали. Явно нападателят е чакал жертвата си.

Източник: в. "Черно море"


Виж коментарите (1)

Още по темата (25):
06.07.2022 Доживотен затвор за убиеца на варненския диджей Теди, подбудителят беше оправдан
01.03.2022 Пуснаха у дома Григор, поръчал убийството на диджей Теди от Варна
01.04.2021 Продължава сагата с убийството на DJ Теди от Варна
02.03.2021 Съдебното следствие по делото за убийството на диджей Теди започва на 1
април
04.11.2020 Сагата с убийството на варненския диджей Теди продължава през декември
26.10.2020 Окръжна прокуратура Варна внесе в съда обвинителен акт за убийството на DJ
Теди
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).