ЕКО България направи дарение на ОУ ,,Захари Стоянов“ Варна за новата учебна година

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:00 / 19.09.2019
2967
В навечерието на 50-годишния юбилей на ОУ "Захари Стоянов“, гр. Варна, и по повод новата учебна година, ЕКО България приготви и зарадва 145-те първокласника с  интерактивна площадка за обучение по безопасност на движение по пътищата. Мащабното съоръжение дава възможност на децата да се забавляват и да научат пътните знаци и правилата за движение чрез състезателна игра с лесни правила. Децата получиха и допълнителни подаръци като забавни аксесоари и помагало за безопасност на пътя, а всяка една от петте паралелки първи клас - специално създадена игра с карти за запаметяване, включваща най-често срещаните пътни знаци.

Целта на инициативата е по лесен и интуитивен начин да се създаде и възпита култура на правилно и безопасно поведение в градската пътна обстановка. Тя се провежда за пета поред година и е част от дългосрочните усилия на ЕКО България да насърчи и повиши пътната безопасност на децата в България. Темата е изключително важна за компанията, особено когато става дума за най-малките деца. Досега са реализирани подобни дарения на училища в София, Пловдив и Казанлък.

Един от основните приоритети на ЕКО България е да инвестира в бъдещето на новите поколения. Компанията влага усилия в повишаване на културата на пътна безопасност и чрез организирането на "ЕКО Мото Училище". Заедно с 24-кратния шампион на България Мартин Чой провеждат обучения по безопасност и толерантност на пътя за любители мотоциклетисти от цялата страна.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).