Ексклузивно роудшоу представя курорта Албена в осем от най-големите румънски градове

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
09:11 / 16.05.2022
803
Ексклузивно роудшоу в Румъния представя възможностите за лятна почивка, балнеологичен релакс и активна спортна ваканция в Албена. Туристическият керван тръгна на 9 май от Крайова, като вече премина през градовете Тимишоара, Сибиу, Клуж и Брашов. Програмата предвижда провеждането на срещи с туристически агенции и представители на браншовите организации, с местни медии в Плоещ на 14 май и в Сучава на 16-ти. Обиколката завършва в североизточната част на страната, където представителите на Албена ще рекламират ваканционното селище в центъра на Бакау.

"Дълго време планирахме тази акция, която буквално ще кръстоса северната ни съседка от границата с Унгария, през планинските райони на Карпатите, до пределите на Молдова. Отчитаме голям интерес към проявата. С нас пътуват представители и на другите ни комплекси – Бялата Лагуна край Балчик и Forest Beach в Приморско, с които представяме успешно не само нашия бизнес, но и цялото българско Черноморие - като достъпна и сигурна туристическа дестинация“, каза Красимира Стоянова, изпълнителен директор на "Албена Тур“ ЕАД. Тя допълни, че за повечето румънци България е познато и обичано място за ваканция, но има и много хора, които тепърва я преоткриват. "Всички са впечатлени от уникалното съчетание на чисто и лазурно море, девствена природа и лековита минерална вода“, завърши тя. 

В рамките на роудшоуто посетителите имат възможност да закупят туристически пакети с отстъпки до 15%, а във всеки град един късметлия печели безплатен уикенд край бреговете на Албена.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Коцев: Варна е люлка на знанието, устрема и успеха. Децата ще нос...
Във Варна: Българските ученици завоюваха 8 медала на Балканската ...
Неприятна изненада по Черноморието утре
Пътуването с автобус у нас - удобно само за хора с ръст под 170 с...
Хотелиер на морето: За Великден пакетите са дву- и тридневни, стр...
Изненада за варненци и гостите на града


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).