Емил Радев: Николай Костадинов има експертността и енергията да бъде районен кмет на "Владиславово"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:26 / 29.10.2015
3835
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на район "Вл. Варненчик" Николай Костадинов има моята пълна подкрепа, защото съм сигурен, че ще оптимизира дейността на администрацията и енергично ще работи за промяната, която кметът на Варна Иван Портних вече започна във Владиславово. 

Това обяви евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев, като призова жителите на района да бъдат активни на балотажа в неделя.

"С Николай Костадинов бяхме колеги в 41-то Народно събрание, заедно работихме в правната комисия. Доказал се е като отговорен и работлив човек, който има необходимата експертност и административен опит, за да ръководи варненския район "Владислав Варненчик", категоричен бе Емил Радев на среща с жители на Владиславово.

Той благодари на всички, които с вота си на 25 октомври са подкрепили промяната и развитието на Варна. "С категоричната изборна победа на Иван Портних и с убедителното представителство на ГЕРБ в Общинския съвет обновяването на морската столица ще продължи. С успех можем да се поздравим и в районите "Младост" и "Одесос", но втори тур на изборите предстои в "Аспарухово", "Владислав Варненчик" и "Приморски". От вота ни на балотажа зависи управлението на тези райони", припомни Радев.

Той получи поздравленията на хората за инициативата си да покаже в Европейския парламент Варненското златно съкровище. "Експозицията с уникалните находки уважиха и тримата представители на европейските институции - председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер, председателят на Европейския парламент Мартин Шулц, председателят на Европейския съвет Доналд Туск. 

В присъствието на българския еврокомисар Кристалина Георгиева и на премиера Бойко Борисов показахме частица от изключителното културно-историческо наследство на страната ни. Трябва да се гордеем и като българи, и като варненци с тези забележителности", категоричен бе Радев.
Хората коментираха с него и актуални теми, с които са ангажирани европейските институции. Обсъдени бяха и бежанската вълна, и терористичните заплахи. Във фокуса на дискусията бяха също перспективите за европейско финансиране на важни за България проекти.

Виж коментарите (0)

Още по темата (294):
25.02.2016 Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Въглен: Ще работя за изграждането на нова детска градина в селото
25.02.2016 Във варненско село отново ще избират кмет през март
24.01.2016 Цветан Цветанов идва във Варна, ще анализира местните избори
14.12.2015 Сменят градското ръководство на АБВ заради слабите резултати на изборите
28.11.2015 ДАНС установи руска връзка в хакерската атака на ЦИК
26.11.2015 Съдът потвърди избора на Иван Портних за кмет на Варна
Още новини от Новини от Варна:
Добра новина от Варна: Строят се нови кораби
Голям проект във Варна продължава да предизвиква масово недоволст...
Днес за последно варненци ще са на аванта
Ето какво ще бъде времето във Варна днес
Изложба на картини с пъстро настроение и иновативни скулптури оча...
ПП "Български Възход" Варна входира листата си за предстоящите из...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).