Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Емоции в градски автобус във Варна: Виж какво направи автобуса, асфалтът е сух, не те знам къде си ходила
Автор: Пламена Николова 10:08 / 22.05.2017Коментари (17)16624
© Varna24.bg
Илюстративна снимка
Читател на Varna24.bg сподели за скандални ситуации, разиграли се тази сутрин в автобус по линия 20 в посока центъра на града. 

"Очевидно е, че понеделникът е напрегнат ден за всички ни, но тази сутрин само за няколко минути станах свидетел на няколко ситуации, в които разни хора си изпуснаха нервите и създадоха напрежение за околните. 

Първо контрольорката се развика на една жена, че била окаляла автобуса. Жената остана в недоумение, защото явно не беше разбрала в какво точно я обвиняват. Погледна изплашено подметките на обувките си и започна да се извинява. 

"Я виж какво направи автобуса, асфалтът е сух, не те знам къде си ходила и какво си правила, че направи всичко в стъпки", гневеше се контрольорката, докато дамата се извини.

"Другия път ще си нося пантофите, госпожо", вметна жената, която явно беше минала през някоя локва, след като вчера в града валя обилен дъжд.  

Само след минута стъпките изсъхнаха и нямаше помен от тях, но контрольорката продължи да гледа лошо. 

"Ти каде караш, ма, аз път й давам тя блее", провикна се шофьора на автобуса след малко. 

В същото време в превозното средство възникна скандал между две дами. Едната беше сложила багажа си на седалката и стоеше права. 

"Госпожо, седнете, вместо да си държите торбите тука. Това не е място за багаж", развика се едната. 

"Какво значение има дали ще си сложа торбите, или ще седна. Май търсите конфликт, ама не ви се получава. Вие да не сте охранител в тоя автобус, я си гледайте работата", отвърна от своя страна жената. 

Като добавим към цялата картинка факта, че шофьорът караше като състезател от рали и на няколко пъти се наложи да бие рязко спирачки, картинката си беше напрегната. 

Споделям това, за да призова хората да бъдат по-търпеливи и толерантни един към друг", завърши варненецът. 








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Това е то Градския транспорт :D :D :D от години си е така
0
 
 
Нормална картинка за всеки бивш окръжен град - напълни се със селяни (по манталитет, да ме прощават хората живеещи на село, не е за тях). Престанете само с това - Варна. Пообиколете да видите, че навсякъде където казвам е така. И не само в автобусите за съжаление :-) Давам пример с наскорошното ми ходене на гости във Враца. В магазин в крайните квартали, гледам 45 лв/кг карагьоз. Попитах кротко да не е объркана цената? Продавачката се развика сякаш съм бандит :-) Вика ако ще купуваш купувай, ако не се махай. Казах и че съм от Варна и 45 лева и за калкан няма да дам, напсуах я и си тръгнах. Хората в магазина много се смяха :)
0
 
 
Варна се напълни със селтаци....както и доста други градове-затова .... СВИКВАЙТЕ
0
 
 
ХАХА -Смях се въпреки че е самата истина за шофьори и кондукторки/билетопродавачки-които са винаги грозно начумерени и нелюбезни...И това са обслужващ персонал !!! Да не говорим и за отвратителното им отношение.Не дай си боже да имаш банкнота по голяма от 10 лв.И не може да ти върне ресто....тогава трябва да се притесняваш да не те и свали от автобуса - който пък е с полузаспал от неизтрезняване шофьор или ралисъстезател.Жалка картинка и как да ВИ Е Добро утрото и деня. Така -носете си точни пари,пантофи,постелки и ръкавици да не цапатерџ?‚рџ?‚рџ?‚
0
 
 
Жалко, че за все повече хора, е по-лесно да покажат , че са недоспали и сърдити (в повечето случаи понеже са седяли цяла нощ пред фейса). С тези компютри, телефони и какви ли не техники все повече забравяме за човешкото отношение.:)
0
 
 
ОООХ, ТИЯ КОНТРОЛЬОРКИ ЕДНА МАЙКА СЯКАШ ГИ Е РАЗДАЛА. НЕ СА И ЧУВАЛИ ЗА УЧТИВА ФОРМА, МИСЛЯТ СЕ ЗА НАСТОЙНИЦИ НА ПЬТНИЦИТЕ. А ПЕЧЕЛЯТ ОТ ВСЯКО НАШЕ БИЛЕТЧЕ!
0
 
 
В цения свят българите са известни като дивашко и примитовно племе, щом жените са на една линия с мъжете по дивашки обноски. В чужбина се казва: "Добър ден!", а в България: "Да ти е*а майката! Добър ден, сега!". Аве примитивни селяни мърсни долни нещастни, повечето от вас са първо или второ поколение граждани и нямате никави обноски, култура, възпитание, като учтивоста ви е трън в окото, а сте тръгнали възоснова на резултатите на малки деца по математика, физика и т.н., да се кичите с ларвите си, че сти интилигентен. НЕ Е ВЯРНО ТОВА! Интелигентният човек е фин и възпитан човек! Дори тези дето са много интелигентни си остават тесногръди - българинът е тесногръд егоист, мързелив лентяй и посредствен дерибей, който чака някой друг да му направи живтота щастлив. Знам уж интелигентни приятели, употребяват изръза: "You make my day", демек че някой му направил деня щастлив, та толкова ли си ограничен(а), с проста тъпа душа и липсващи сетива, че някой да ти направи дебя бре!?
0
 
 
Може да снимат сериали :-D,за градския транспорт
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: