Енерго-Про пести време и средства на своите клиенти чрез нова онлайн услуга

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:20 / 08.12.2016
939
Енерго-Про предостави възможност на своите клиенти да заявят онлайн желанието си да получават напомнящо известие за просрочени задължения по по-бърз и удобен за тях начин.

Новият модул е достъпен на началната страница на www.energo-pro.bg. Всеки клиент на компанията, който желае да получава известие за забавено плащане на сметка за ток по телефон или имейл, вече може безплатно да заяви услугата и онлайн. За целта трябва да попълни своя 10-цифрен клиентски номер, номер на една от фактурите, издадени през последните 12 месеца, и да посочи телефонния номер или имейла, на който желае да получава известието. Регистрацията отнема около минута и пести време и средства, тъй като не е необходимо посещение в Център за обслужване на клиенти за заявяване на услугата.

От началото на 2016 година компанията е изпратила над 840 хиляди напомнящи известия. От тях 348 хиляди са SMS - съобщения, 31 хиляди са изпратени по имейл и 462 хиляди - чрез писмо на адреса. Опитът на Енерго-Про показва, че след напомнянето, средно 95 % от клиентите заплащат забавената сметка в рамките на няколко дни. Така се спестяват неудобствата от евентуално прекъсване и допълнителни средства за възстановяване на електрозахранването.

Енерго-Про се стреми да развива нови онлайн услуги за улеснение на своите клиенти. Освен модула за проверка на сметка, на интернет страницата на компанията функционира и информационен портал, на който всеки битов клиент може да проследи своето потребление на електроенергия по месеци през последните три години.

 


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
С бавни темпове: Ремонтът на този емблематичен за Варна хотел про...
Хубавото време се разваля, дъжд и гръмотевични бури очаква Варна
Кметът Коцев поздрави всички именици и български военни
Трафикът по пътя София - Варна е изключително натоварен
Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за народни ...
Добра новина от Варна: Строят се нови кораби


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).