Енергото осигури допълнителни дежурни екипи за изборния ден

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:37 / 27.10.2023
474
Във връзка с провеждането на  предстоящите местни избори Електроразпределение Север провери състоянието на електроразпределителните съоръжения, от които се захранват с електричество избирателните секции, съобщиха от там. Организирано е в деня на изборите да се поддържа постоянна връзка с кметовете и е осъществена връзка с РИК и СИК по места. Създадени са условия за приоритетно свързване с телефонния център на компанията от страна на институциите, ангажирани с провеждане на изборния процес.

Целта е да бъде обезпечена непрекъснатост на електрозахранването по време на вота, както и да се реагира адекватно при евентуално възникване на аварийни ситуации.

110 дежурни екипи на ЕРП Север са предвидени на разположение в изборния ден и непосредствено преди и след това, осигурени са дежурства на ръководен персонал от компанията и непрекъснат контакт с диспечерските центрове.

Денонощните телефонни линии на електроразпределителното дружество при необходимост от подаване на сигнали са: 0700 161 61 и 0700 359 10.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Температури над 30 градуса до дни, вижте кога ще става за плаж
Голямо задръстване след катастрофа на входа на Варна
Министър Коритарова за ремонта на проблемния участък в Аксаково :...
Варненка: Стовари се с трясък пред очите ни!
С поне 10% вдигат заплатите по родното Черноморие 
С много слънце и топло време Варна изпраща седмицата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).