Ето каква присъда получи варненски сводник след признание

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:36 / 16.02.2017
1274
2 години лишаване от свобода, чието изпълнение се отлага с изпитателен срок от 4 години - това наказание беше наложено на 44-годишният М. Колев от Варна за престъпление по чл.159а, ал. 2, т. 6 от НК. Наказанието беше наложено по силата на постигнато между страните и одобрено от съда споразумение.

Подсъдимият се призна за виновен по повдигнатите му обвинения, че през различни периоди за времето от м. октомври 2014 год. до 29 март 2015 год. във Варна, набрал и приел отделни лица - четири жени на различна възраст, с цел да бъдат използвани за развратни действия. Деянието е извършено от подсъдимия в условия на продължавано престъпление, независимо от съгласието на пострадалите, чрез обещаване, даване и получаване на облаги.

44-годишният мъж е с чисто съдебно минало. В негова тежест са направените по делото разноски. Съдебният акт е окончателен и влиза в сила веднага.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).