"ФОНАДЦИЯТА" с още два концерта в края на лятото - във Варна и Добрич

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
13:49 / 18.08.2021
1020
В края на супер успешното лято за ,,Фондацията", супергрупата на България се готви за още два специални концерта - във Варна на 12 септември и в Добрич – на 15 септември. 

Петимата прекрасни музиканти и любимци на публиката - Дони, Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански, ще стъпят за втори път в Летния театър на Варна, след страхотния и напълно разпродаден техен концерт през юни на същото място. Тогава варненци пяха с пълно гърло, заедно с тях, а вечерта беше незабравима. 

Този път музикантите ще бъдат в гласовитата компания на Звезди от “Ахат", Наско от “Б.Т.Р." и Славин Славчев, и с много специален гост и изненада на вечерта - самият Валди Тотев. На 12 септември, варненци и гостите на града могат да очакват една вълшебна вечер от “Фондацията", изпълнена с най-любимите и прекрасни БГ песни, издържали проверката на времето и спечелили сърцата на хората.

На 15 септември “Фондацията" ще посети за първи път Летния театър в Добрич, за да се срещне с феновете и приятелите на хубавата българска музика в града. Петимата са подготвили специален сет и обещават да подарят на публиката незабравими емоции, страхотна музика и настроение с песните на “Фондацията". 

До този момент лятното турне на бандата се радва на голям интерес и очаквано огромната любов на феновете на хубавата българска музика. То премина през София, Варна и Пловдив - с пълни зали и повече от отлично настроение. В изминалите, а и в предстоящите концерти, ще звучат едни от най-любимите на поколения българи песни, сред които "Черната овца", "Няма връщане назад", "Вкусът на времето", “Пак ще се прегърнем", “Страхотен ден" и много други. 

При провеждане на концертите ще бъдат спазени всички законови мерки и препоръки във връзка с превенцията и борбата срещу COVID-19, както и процентното ограничение на допустимия брой зрители.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).