Фенове обсадиха звездите на галапремиерата на "Привличане“ във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:39 / 22.02.2018
2085
Много специална киновечер превърна пространството пред кино Арена в Grand Mall в сцена за варненската галапремиера на очакваната българска лента "Привличане". 

Яна Маринова и Башар Рахал - продуценти и актьори във филма - пристигнаха във Варна за събитието и раздадоха стотици автографи на феновете, дошли първи да видят историята за младата учителка по история Лора Ангелова (Яна Маринова), разкъсвана между любовта си към училището, основано от баща й, и миналото си на състезател по спортни танци. Интригата за директорския пост в гимназията с коварната колежка Великова (Койна Русева), любовта с учителя по музика Калин Соколов (Александър Сано) и предизвикателствата на общуването с учениците от един изумителен 12. клас увлякоха първите зрители на филма. Бурни аплодисменти извикаха творческия екип пред екрана.

Башар Рахал и Яна Маринова благодариха на сърдечната публика и на Община Варна, която подкрепи филма миналата година по време на инициативата Варна Европейска столица на културата 2017. Двамата признаха любовта си към морския град и признаха, че филмът е намерил в снимките на морето своя изненадващ за всички ефектен финал.

Елегантната киновечер завърши с коктейл и много снимки и селфита със звездите на филма, сред които бяха режисьора Мартин Макариев и младите надежди на българското кино Живко Симеонов, Живко Сираков, Клои Рахал, Надя Керанова, Михаил Недялков, Спартак Тодоров. На коктейла прозвуча и знаковото парче от филма "We like it loud" с вокалите на носителката на 3 награди Грами Тифани Фред, дело на Stani ft. Dexter.

Утре е официалният стартов ден на "Привличане" по големите екрани в България.

Официален трейлър на филма: https://www.youtube.com/watch?v=HafvL33gAMk

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).