Фестивал на Трабанта ще се проведе в Българево

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
11:53 / 28.06.2019
1835
Фестивал на Трабанта ще се проведе утре в село Българево, община Каварна. Събитието ще се проведе на площада  в селото. Организатор на мероприятието е немският Трабант Клуб – “Траби Фамилия Берлин" и по-точно един от неговите членове, избрал да живее в китното каварненско село.  

Официално откриването ще бъде дадено в 11 часа, с приветстване на членовете от Национален клуб Трабант България. Проявата се осъществява под егидата на кмета на с.Българево – Георги Георгиев. Очаква се да пристигнат автомобили от немската марка от няколко града на България – Каварна, Добрич, Варна, Разград, Русе, Исперих, Лозница, както и такива дошли специално за събитието от Германия. Ще бъдат показани различни модели Трабант – такива, които са запазили оригиналния си вид от своето производство, тунинговани, както и  пикапи, пригодени за камионетки за бързо хранене. 

Организаторите са предвидили още щандове за наденички на скара, сладолед, както и множество детски игри. 

Фестивалът се очаква да привлече множество любители, собственици, привърженици и фенове на марката “Трабант", на който ще имат възможност и свободно време за обмен на  обща информация. Събитието ще предложи на своите гости множество приятни изненади и положителни емоции.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).