Фондация Българска Памет събира българчета от 6 държави на семинар край Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:15 / 27.10.2020
2246
Есенният семинар на Фондация Българска Памет събира в Кранево младежи от 6 държави. Форумът преминава под наслов "Зелена икономика и дигитално бъдеще", в рамките на проект “Силна национална идентичност- силна европейска идентичност". 

Участниците са на възраст между 15 и 24 години. Те са финалисти в конкурса за есе или мултимедийна презентация на тема:  "Зеленото бъдеще на Европа - моят принос?“. Младежите са от общините Белица, Гоце Делчев, Гърмен, Доспат, Сатовча, Сърница, Тервел, Хаджидимово и Якоруда, както и от училища/университети с изучаване на български език в Сърбия, Република Северна Македония, Албания, Молдова и Украйна, съобщава Дарик.

Откриването е предвидено за 9.45 часа. На него ще присъстват председателят на Фондация Българска Памет д -р Милен Врабевски, кметът на Варна Иван Портних, бившият евродепутат Моника Панайотова и Цветан Кюланов  - и.д.  ръководител на Представителството на Европейската комисия в България.

Семинарът се провежда се с любезното съдействие на Община Варна, Представителството на Европейската комисия в България и Фондация "Ханс Зайдел".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).