Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Фондация Карин дом обявява конкурс за лого на организацията
Автор: Пламена Николова 10:14 / 15.02.2022Коментари (0)1191
©
Фондация Карин дом обявява конкурс за ребрандиране на своето лого. За своята 25 годишна история, логото на Карин дом успя да се наложи като разпознаваем и отличителен символ на вярата, в бъдещето на децата със специални потребности у нас. Сегашното лого на Карин дом е създадено от Станка Желева преди повече от 25 години и е спечелило екипа с концепцията си за дом, слънчево настроение и усмивки. Карин дом иска да запази тази идентичност и развие визията си съобразно новите цели, стремежи за развитие и актуалност на визуалната концепция.

Фондация "Карин дом" е организация с 25 годишна история и една от първите в България, която създава алтернативен на институциите модел за услуги за деца със специални нужди и техните семейства. Основана е през 1996г. от дипломата Иван Станчов, който привлича и вдъхновява дарители и специалисти, за да докаже, че няма необучаеми деца. Организацията е с уважавана експертиза и разпознаваема визуална идентичност, която търси непрестанно развитие и иновации. Карин дом продължава да бъде новатор в своята област и да се развива, но остава вярна на своите ценности и мисия. 

През 2019г. Карин дом стартира своя дългогодишна мечта и стартира създаването на нов терапевтичен и обучителен център във Варна. С неговото изграждане Карин дом достига едно следващо ниво на развитие и в тази променена идентичност има нужда от външна визуална промяна в синхрон с вътрешната промяна на организацията. Строителството, което започна през 2021г. вече е почти финализирано и предстои обзавеждане на центъра. Сградата ще разполага с модерна физиотерапия и хидротерапия, център за ранна интервенция, Монтесори център и детска демонстрационна кухня, стаи за диагностика, индивидуална и групова терапия, сензорна зала, медицински център, обучителни зали, административна част, детски площадки.

Новата сграда цели да създаде среда за ранно детско развитие, за обмен на знания и споделено пространство за семейства, доброволци и специалисти. Ще предложи повече и по-комплексни услуги за деца и семейства, които да подпомогнат тяхното ежедневие и приобщаването в детски градини и училища. На едно място, под един покрив семействата ще могат да ползват услуги за ранна подкрепа и терапия и разнообразие от методи за стимулиране на детското развитие от 0 до 7 г.

На дизайнера на получилия първо място проект ще бъде възложено да разработи концепцията си в пълнота. Класираният на първо място участник ще получи наградния фонд от 500 лева, популяризиране на авторството на проекта му и специална благодарствена грамота.

Срок за Участие и регистрация: до 06/03/2022 включително на имейл: logo@karindom.org

Пълна информация за конкурса: https://karindom.org/logo-karindom-competition-2022/

Повече за Карин дом, научете на www.karindom.org








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
Интеграцията на Западните Балкани в ЕС
Парламентарни избори 2024
Обработват тревните площи срещу кърлежи
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: